perjantai 11. syyskuuta 2015

Ostolakko

Olenki muutamassa postauksessani kertonut, että olen vuoden alusta ollut vaateostolakossa.
Sain vuoden alussa haasteen fb-kautta. Oikeastaan sain kaksi haastetta eli tämän ja toinen oli, että pitää juoda vettä 2-3 litraa päivässä. Veden juonti onnistui n. pari viikkoa, mutta en jaksanut koko ajan laukkoa vessassa...joten se tyssäsi siihen...vaikka hyväksi olisi veden juonti.

No, mites on mennyt tämä lakkoni?

Olen itseeni enemmän ko tyytyväinen :) Kahteen juttuun olen sortunut ja tästä viimeisestä olen jo ns. huonoa omatuntoa tuntenut.

Veljen pojan häät oli heinäkuussa ja sinne mulla ei ollut juhlakenkiä. Tilasin parikin kertaa HM-verkkokaupasta kengät, mutta eivät olleet passelit. Sitten löysinkin fb-kautta eli Merkkikirppis ryhmästä itselleni nämä Guessin kauniit juhlakengät, jotka olivat vielä hyvässä kunnossa ja hintakin oli kohillaan.Ainoa epäilys oli, että pysynkö näillä pystyssä ko harvemmin tulee näin korkeilla kengillä käveltyä. Kengät sopivat hienosti vanhaan tuunattuun juhlamekkooni eli juhlat mentiin edullisesti läpi.


Viime Levin reissulta ostin tämän Peakin trikoo pipon ja tästä olen ns. tuntenut huonoa omaatuntoa ko menin tämän ostaan. Olen yrittänyt itteäni lohduttaa, että tarttit itelle ohuemman pipon paksujen tilalle ja tämä sopi päähän hyvin, ei ollut ns. uimalakki versio.Hyvin on muuten pärjännyt... Huomaa kotona ollessaan, että samoja vaatteitapa sitä melkein kotona pitää eli niitä lemppari vaatteita, mitkä ovat mukava päällä. Olishan Levillä ollut ihania urheiluvaatteita melkein -50% alennuksella, mutta ei tehnyt tiukkaa yhtään jättää ostamatta.

Mitä mieltä olet ostolakosta? 

Odotan kyllä innoissaan, että vuoden alusta pääsen ostamaan itelle uudet farkut ja vähän urheiluvaatteita.

Eilen tuli otettua muutama kuva...pieni projekti käynnissä. Siitä sitten ens viikolla :)

Ihanaa perjantaita sinne, täällä kiva aurinkoinen keli. Toivottavasti sielläkin!!!

Päivi S

2 kommenttia:

  1. Wau hyvin on menny lakko jos vain kaks kertaa sortunut !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppas muuta :) Tosiaan nuo on vaan ostanut. Pikkuhousuja ja sukkiakaan en ole tarttenut ostaa ko viime vuoden loppupuolella tilasin niitäkin ison kasan kaappiin :) Huomannut, että vähemmälläkin pärjää :)...onneksi voi vanhimman tytön vaatekaapilla tarvittaessa käydä.

      Poista