sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Juhlat

Lauantai vietettiin juhlien merkeissä. Vanha työkaverini Heidi valmistui Diplomi Kosmetologiksi. Ilmahan oli mitä paras, ulkoilma juhliin. Mittari näytti lähtiessään + 22,6 astetta, sandaalit jalkaan ja menoksi. Onneksi en laittanut mekkoa, nimittäin illalla sää viilenikin reilusti ja istuinki koko illan lämmittimen vieressä ja kaksi vilttiä jalkojen päällä.

Heidi osaa aina yllättää!!!Ulos oli lisäksi laitettu teltta terassille,
kattaukset ja koristeet olivat upeat, niin ko illan emäntäkin.


Vauh, mikä kleopatra nainen meitä olikaan vastassa.
Kiitos Heidi vielä kerran kivoista juhlista!!!


Oma asu, eli vanhoilla mentiin tämäki ilta :)


Alku illan menin tällä asulla, joka mulla onkin ollut nyt monessa juhlissa ja loppu illasta lähdettiin vielä jatkoille, joten kävin nopsaa kotona vaihtamassa takin  ja kengät. Korutki meni samalla vaihtoon.


Vero Modan nahkatakki sopii moneen asuun. 


Lontoon Zara liikkeestä ostettu pusero ja valkoiset farkut sai jäädä päälle. Lyhyeistä hihoista tykkään tosi paljon ja kangas on kivaa ohutta materiaalia.


Vanhat juhlakengät pääsi vaihteeksi liikenteeseen.


Mustat Aarikan korut ovat yx suosikkikoruista.


Kiva pikkulaukku on tytöltä lainattu. Sopivan yksinkertainen ja pikkuinen. Puhelin ja pankkikortti mahtui kivasti laukkuun, ei kait sitä muuta tarttekkaan.

Eikö taas juhliin, nimittäin kaverin kaks tyttöä täyttää tänään vuosia ja on talon emäntäkin vasta täyttänyt, joten herkkupäivä taas luvassa :)

Päivi S

2 kommenttia:

 1. Hienon ja tyylikkään näköset juhlat ja upea tuo kaverisi!!
  Upealta näytät kyllä itsekin Päivi ja ihania koruja ja vaatteita,
  mukavia tuomoset juhlat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivat juhlat oli ja sai taas kyllä syötyä vatsan täyteen herkkuja :) Just tulin toisista juhlista ja nyt lenkille välistä, ettei mene ihan juhlimiseksi tämäki vko loppu :)

   Poista