sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Lakkoon!!!


Viikonloppu taas vierähti ja arki koitti. Viikonloppuna tuli viritettyä lisää taljoja ja karvapeitteitä huoneisiin.Eilen sytyttelin illalla kynttilöitä ja tuli taas naposteltua vaihteeksi herkkuja. Viikonloppu olikin yhtä herkuttelua ja tänään päätin, että hemmetti nyt se karkinsyönti loppuu!!!

Siskoni on joskus sanonut minun herkuttelulle, että mulla on sokeririippuvuus ja tiedän sen ittekki. Olin kerran aikaisemmin yli puoli vuotta syömättä karkkia. Ensimmäiset kaksi viikkoa oli yhtä tuskaa, mutta sen jälkeen ei tehnyt yhtään tiukkaa. Viime öisen veden juonnin takia, päätin tänä aamuna, että nyt se taas alkaa...KARKKILAKKO!!!Aamulla mulla oli suoraan sanottuna ällö olo, joten heti aamusta heitin nämä loput karkit roskiin ja ilmoitin nuorimmaiselle neidille, että äiskä alkaa nyt karkkilakkoon. Sanoin neidille, että käyn ostaan blenderin tänään ja nyt aletaan tekemään erinlaisia smootheja, koska marjojakin on pakaste täynnä. Aikaisemmin olikin blenderi, mutta meni tässä rikki ja neiti monesti sanonnut, että pitäis ostaa uusi tilalle. Neiti ilmoitti, että hänki alkaa lakkoon ja syödään äidin kanssa sitten yhdessä marjoja :) Pitää yrittää vähentää näissäkin sokerin käyttöä. Perso ko on. 

Tiän, että kaksi eka viikkoa on tuskaa ja etsiskelen kaapeista, jos jostain löytyis herkkuja. Kaapit on nyt tyhjennetty karkeista. Tässä ei ole kyse mistään laihduttamisesta, koska sellaiseen en ole ryhtymässä...vaan haluan kerta kaikkiaan tämän sokerihimon pois. Jäätelöt ja pullat on sallittua, etten ole ihan kokonaan herkuttelua jättämässä pois. Jotain paheitahan pitää olla.

Ruokailutilaan on tullut nyt uusi kaapisto, joten jos sen kävis tänään hakemassa ja virittelis illalla paikoilleen. Jännityksellä odotan, että onko se sellainen mitä toivoin?

...ja se blenderi pitää vielä käydä ostaan.

                                     Päivi S


5 kommenttia:

 1. Tietäisitpä miten monta kertaa olen mennyt karkkilakkoon....hetken onnistunut ja sitte tullut repsahdus..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irmastiina. Tämä nyt toinen yritys ja perkule nyt oon pitempään ko puoli vuotta. Sitä on niin perso kaikelle hyvälle :) Aamulla mulla oli sellainen sokeripöhö, että päätin että NYT on pakko ottaa itteä niskasta kiinni.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hyvä Eeva-Kaarina!!! Siehän pystyt ko oot pystynyt vaateostolakossakin. Näytämä :)

   Poista