maanantai 21. syyskuuta 2015

Kivaa luvassa...lopussa.


Harmaata  syksyn tuntua alkaa  olemaan joka paikassa ja vettä on tullut taas monta päivää. Uutisesta tulee koko ajan ikäviä uutisia. Suomen taloustilanteesta, leikkauksista ja sitten tästä pakolaisjutusta, mikä näkyykin täällä Torniossa voimakkaana...saa nähä mihin tämä maailma on menossa?  Huolestuttaa ja pelottaakin.

Viikonloppu vierähti taas nopsaa. Kävin mm:ssa äitiä kattomassa ja samalla auttamassa ko häneltä on polvi leikattu ja eilen kävin kattomassa ko nuorin neiti liittyi yleisurheilukerhoon Ruotsin puolelle.Heti olikin vaativa laji eli seiväshyppy vastassa ja opettajana oli Ruotsin huippuja. Oli kiva seurata harjoittelua, koska en ole ite koskaan kokeillut seiväshyppyä...olis kyllä itelläkin tehnyt mieli mennä mukaan :) Vaatii kyllä monen moista kehonhallintaa. Yleisurheilua neiti harrastakin nuorempana vähän aikaa, mutta Suomen puolella loppu vetäjät, joten se sitten tyssäsi siihen. Nyt mennään sitten jalkapallon ja yleisurheilun parissa :)Sokerinhimon hallintaa täällä on  viikko menty eli viikko sitten heitin hyvästit karkeille ja kippoon on tullut nyt erinlaiset ja terveellisemmät herkut.Karkit on korvattu suolattomilla pähkinöillä.


Blenderi on ostettu ja viikko tehty erinlaisia smootheita melkein päivittäin eli marjat pakkasesta on saanut kyytiä. Sokeria ei olla lisätty, mitä nyt marjoihin vähäsen lisäsin pakkaus vaiheessa ko pakastin. Makenhimoa on korvattu erinlaisilla hedelmillä.

Pullat, keksit ja jäätelöt ei ole kiellettyllä listalla, joten niitä on vähäsen tullut syötyä ko kävin esim. kaverin vauvaa katsomassa ko oli päässyt synnäriltä. Pitää kuiteski jotain paheita olla.


Nyt olen parin viikon aikana liikkunut enemmän ko puolen vuoden aikana yhteensä, joten pikku hiljaa siihen kuntoon mitä olin ko ite vein Less Milssin body pump tunteja eli paljon on vielä töitä edessä. Lihakset ovat jonnekkin kadonneeet??? Tunnustan itseni enemmän ryhmäliikunnan ystäväksi ko yksin puurtajaksi. Pitää olla joku piiskuri, joka välillä käskettää ja paikallisesta Hyväfiilis salistahan niitä löytyy :)

Sisustaminen kotona on ollut nyt vähän jäissä, mutta jotain kivaa on teille luvassa :)

Nimittäin pitkästä aikaa ARVONTA!!!

Joka liittyy tulevaan syksyyn 14.9.2015 postaukseeni.

Kiva arvontapalkinto luvassa!!!Eli kiva arvonta luvassa kohta...olkaahan kuulolla!!!

Muuten kannattaa NYT viimeistään kirjautua blogini lukijaksi oikeasta reunasta ja näin osallistut automaattisesti kaikkiin arvontoihin mitä blogissani on :)

Onko ollut kirjautumis ongelmia? Laita mulle viestiä, niin katotaan mistä kiikastaa :) Kiitos etukäteen.


Päivi S

2 kommenttia:

  1. Miten ihmeessä saisin itseni motivoitua tuohon terveellisempään elämään. Tuntuu, että tämä vuosi, kun mies on ollut sairas, makeanhimo on vaan kasvanut. Lääkäri kyllä sanoikin, että kun elämässä ei ole kaikki kunnossa, mieli haluaa hyvää...ymmärrän sen, mutta kun se hyvä jää tuohon vyötärölle, niin ei kiva..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävää miehesi tilanne :( Mulla taas on toisinpäin, jos jotain ikävää niin vatsa reakoi ja ruoka ei maistu...eli paino lähtee nopeastikki tippumaan. Monestihan sitä ikävät asiat saattaa korvata just suklaalla ym. herkuilla tai viinilasilla...ja tahtoo meillä naisilla tuppaan tonne keskivartalolle :( Liikunta on kyllä hyvä purkaa pahaa oloa, jos vain pystyy.

      Poista