torstai 17. syyskuuta 2015

Libster award-tunnustus

.
Sain My sweet home Sarilta kivan tunnustuksen.
Syvä kumarrus ja niiaus Sari tästä <3 

Käyhän kurkkaan Sarin kiva blogi My sweet home, Sari sisustaa ja kirjoittaa kivan rennolla tyylillä. Välillä loihtii ihania herkkuja, joita vesi kielellä täällä "kuolaan" :)

Liebster-award tunustuksen tarkoitus on tuoda uudet ja tuoreet blogit esille, sekä saada pienille blogeille lisää näkyvyyttä.

Säännöt

1. Kiitä tunnustuksen antanutta bloggaaja ja laita linkki hänen blogiinsa.

2. Vastaa sinun nimenneen bloggajan kysymyksiin.

3. Nimeä ja linkitä 11 Liebster-award tunnustuksen saavaa blogia, joilla on alle 200 lukijaa.

4. Keksi 11 uutta kysymystä valisemillesi blogeille.

Sarin antamat kysymykset minulle :)

1. Millainen blogi sinulla on? Onko blogisi muuttunut matkan varrella?

Aika pitkälti sisustuspainoitteinen. Aluksi meinasin keskittyä vain sisustamiseen, mutta pikku hiljaa on tullut mukaan matkustamista, asu postauksia, liikunta juttuja, remontointia, askartelua ja muuta elämiseen liittyvää. Blogista on tullut ehkä paljastavampi. Aluksi oli tiukka linja, ettei ole esillä perheenjäsenet.

2. Mikä on parasta blogissasi?

Yritän, että blogini olisi mahdollisimman monipuolinen ja yritän ottaa mahdollisimman mielenkiintoisia kuvia mm:ssa eri kuvakulmista ja kohteista.
3. Mitä haluaisit blogissasi kehitää?

Blogini ulkonäköä, johon onkin tulossa muutosta yksinkertaisempaan suuntaan. Ammattilainen hoitaa homman :) Siitä sitten myöhemmin.
4. Millaisen neuvon antaisit aloittelevalle bloggaajalle?

Kirjoittaa silloin ko siltä tuntuu, ettei siitä ota itelleen stressiä ja paineita. Kirjoittaa niistä aiheista mistä ite tykkää ja mikä on ns. omaa. Kaikkea ei voi mielyttää :)

5. Mikä on unelma-ammattisi? 

Sisustussuunnittelija tai yleensä sisustukseen liittyvä, jossa saa toteuttaa itseään. Pienen sisustus/vaate butiikin pitääminen olis kans yx haave. Jos olisin monessa urheilulajissa hyvä ja huippu kunnossa, niin likunnanopettaja olis kiva ammatti. Jossa olen toiminutkin aikasemmin 6- vuotta eri kouluilla sijaisena. Saa liikkua itekki samalla ja olla kivojen nuorten kanssa tekemisessä, joitten kans olen tullut aina hyvin toimeen :) Pitkät kesälomatki on tietysti siinä plussaa :)
6. Paras tapa rentoutua?

Pitkä viikonloppu ko koko perhe koolla ja yhdessä touhuaminen.
Hyvä ruoka ja illalla hyvä leffa...ennen kipollinen karkkia ja nykyään korvataan muilla herkuilla ko karkkilakossa ( 4 päivää kestänyt, öhöm :) ). Liikunta on myös hyvä rentoutumis keino, kunnon hiki ja syke korkealla.7. Mistä haaveilet tällä hetkellä?

Kaikki sais olla terveenä ja ei mitään ikävää sattuis. Saisin kivan työ paikan, jossa viihtyis ja olis kivat työkaverit...mielellään sieltä sisustuksen parista. Haaveessa olis muuttaa vuodeksi ulkomaille. Olis kiva asua vieraassa kulttuurissa ja oppia kieli ja tehä jotain ihan päätöntä :)

8. Paras vuodenaika?

Tykkään kaikista vuodenajoista, niissä kaikissa oma viehätyksensä. Ylitse muiden on ehdottamasti kesä. Tykkään lämmöstä ja ei tartte pukea niin paljon vaatteita ylleen. Voisin olla koko ajan ulkona kesällä, jos lämpöä riittää. Touhuta pihalla, käydä eri tapahtumissa...kesällä tapahtuu paljon enemmän kaikkea. Talvella kaikki kaivautuu omiin pesiin ja ei paljon ketään edes näe.


9. Oletko jo miettinyt/ostanut joululahjoja?

En ole tai oikeastaan itsekkäästi itelle...tai päätin ko tilasin, että se on mulle itelle ns. joululahja...pitää itelle perustella ko ostaa jotain :) Uusi sisustusjuttu on tulossa kotia. Saa nauttia koko perhe. Yleensä ei osteta paljon lahjoja, muutama lapsille. Viime joulun alla käytiin Saksassa ja se oli tavallaan joululahja.
10. Paras lahja jonka koskaan olet saanut?

6-vuotta sitten Rooman matka avopuolisolta 40-vuotis lahjaksi.
Rooma on ihana kaupunki,voisin lähteä sinne uudestaan!!!
11. Viimeisempänä, mutta ei vähäisempänä. Mitä haluaisit kysyä blogisi lukijoilta?

Yleensä mielipidettä blogistani. Plussat ja miinukset. Mitä haluatte, että postaan esim. enemmän ja mitkä ovat kiinnostavia aiheita. Mitä mieltä arvonnoista? Koetteko vaikeaksi kirjautua blogini lukijaksi?
Blogini ulkoisesta olemuksesta palautetta, onko helppo lukea ja miten kuvat? Siinäpä "muutama" kysymys.

Sarilta tuli niin hyvät kysymykset eli jatkan näillä.
Kävin omat seuratut blogini läpi ja kaikki on yli 200 lukijan joukossa, joten heitän pallon Sarin My sweet home blogiin ja jaan tunnustuksen samoille mitä Sari on merkannut. Monista blogeista en löytänyt tai en osannut hakea, että montako lukijaa on.  Pitäisi muutenkin käydä läpi blogilistani, osa jäänyt poiski ja lisätä luettavat blogiini...osa puuttuu. Teen sen tässä ajan kanssa.
Olen pahoillaan tästä !!!


Eilen piti tulla putkimies ja ei oo näkynyt...olis niin kiva ollut saada tämä remontti valmiiksi. Kaikki ei mene aina suunnitelmien mukaan, sen olen tässä huomannut. Pitäiskö alkaa lukemaan putkimieheksi, niillä olis ainakin töitä!

Mukavaa torstaita sinne ja käyhän kurkkaan kirppis sivuni, olen taas lisännyt muutaman tuotteen sinne.

                                          Päivi S 

4 kommenttia:

 1. Kivaa oli lueskella sinun vastauksia:)
  Toivotaan, että putkimies saapuu huomenna, vesisade ainaski tulee, lupas hirvittävää ilmaa!!!

  Ihanaa tulevaa viikonloppua sinne<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkaa jo epätoivo iskeä putkimiehen suhteen :( Ei ole mennyt tämä remontti aina niin miten olis toivonut. Joo, kauheata keliä luvannut :( Nyt pari päivää ollut tosi syksyinen ilma. Samoin sinne kivaa vko loppua!!!

   Poista
 2. Hei, heitin sinulle haasteen Talosanomien blogissa, kurkkaappa:http://www.talosanomat.fi/lempinurkka-haaste-liikkeelle/
  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni haasteesta. Teen tässä loppu viikosta :)
   Hyvää viikkoa sinulle <3

   Poista