maanantai 14. syyskuuta 2015

Tulevaan syksyyn.


Viime viikkolla kävin paikallisessa Torniotar sisustusliikkeessä, joka on yksi lemppari liikkeistä täällä Torniossa.

Ehkä senkin takia on tullut suosikkiliikkeeksi, koska siellä myydään  suosikki merkkejäni  mm:ssa Marimekkoa, Aarikkaa, Gantia, Linumia, Svaneforsin ihania mattoja ja tyynyjä.

Kävin lähinnä katsastamassa mitä uutta on tullut nyt syksyksi ja muutama tuote tarttui sieltä mukaan. Otin muutaman tuotteen kotia sovitteelle.Aarikalle oli tullut kiva musta-valko tyyny graaffisella kuviolla ja samasta sarjasta löytyi kiva tarjotin. Vitsi, antais kivasti kontrastia ja särmää tilaan. Mustan Aarikan kynttiläjalan nostin valkoiseen Aarikan kynttiläjalan viereen, jonka olen saanut joululahjaksi ja voi ko sopivat kivasti yhteen.Eritoten ihastuin näihin veikeisiin ja yksinkertaisiin Aarikan lintuihin, sopivat moneen tilaan, eivätkään hinnatkaan olleet päätä huimaavia.Söpöjä :)Sohvan taakse tuotu Ikean Malm lipasto on tominut erinlaisten vaihtuvien asetelmien testauspaikkana. Ulkoa tuotu hortensian oksakin on vaihtunut syksyn sävyyn sopivasti.Kiva syksyn väreissä oleva Svaneforsin tyyny on myös
Torniotaresta. Yksi tyynykin teki kummasti heti syksyn tuntua.Musta-valko värimaailma on aina varma valinta, aina tyylikäs ja yksinkertainen.Hauska Aarikan lamppua kokeilin sohvan taakse tason päälle. On kuin lumipallo. Veikeä sekin.

Uutuksia Aarikalta
Lamppua löytyy pöytä ja ikkuna versiona.
Aarikan sisustus juttuja joitakin löytyy aikaisemmin jo kotoa ja muutama juttu tarttui näistä mukaan...niistä sitten myöhemmin :)

Blogin puolella onki tullut kysymyksiä, että missä kannattaa käydä sisustus ostoksilla Torniossa. Suosittelen käymään tässä Torniotar liikkeessä. Siellä on mukava, avulias henkilökunta ja liike on ihanassa vanhassa puutalossa Hallituskadun, kävelykadun päässä. Tarkka osoite on 

Jääkärinkatu 6, 95400 TornioLiikeestä löytyy monen sisustajan makuun tuotteita, modernista romanttiseen ja eri hinta tasoista eli kannattaa piipahtaa, jos olet täällä päin käymässä :)

Joko siellä on syksyn sisustuskärpänen puraissut???

                                   Päivi S

4 kommenttia:

 1. Myös yks minun lempikaupoista Torniossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiina. Varmaan monen muukin :) sisustajan. Monipuolinen valikoima ja ihana vanhan ajan tunnelma. Joulun alla ollut monesti takassa tuli, tuo ihanaa tunnelmaa. Tykkään!!!

   Poista
 2. Sulla on siellä niin tyylikästä Päivi! Ihania yksityiskohtia ja tuo Aarikan lamppu aivan mahtava!!
  En ole tuola käynytkään, häätyy kyllä käyä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari :) Ilman muuta sinun pittää tuolla käydä. Ihania uutuuksia taas tullut ja kohtahan sitä saa alkaa joululahjoja suunnittelemaan :) Ilmoitahan koska oot tulossa, voihaan käyä kahveella ko kotona tässä oon :)

   Poista