lauantai 17. lokakuuta 2015

3 minuutin Diy juttu.

Melkeinpä yhtä helppoa ko heinän teko :)

Eilen tuli siivottua kunnolla ja sen kunniaksi käytiin koko siivous poppoo syömässä ulkona. Tästähän melkein pittää ottaa tapa :)
Bongasin sieltä kivan tee se itse idean. Olen näitä aikaisemmin bonganut neitistä ja mietin kesällä, että Ikean korista teen terassille varjostimen. Pyörittelin  koria siellä kädessä, mutta jätin sen silti hyllyyn.

Laitan kuvia paikasta, jossa käytiin syömässä. Paikka sijaitsee Torniossa Hallituskadulla ja paikan nimi on Hevi´`s deli &cafe. Paikasta saa hyviä pizzoja, leipiä, salaatteja yms. ja jälkkäriksi vaikkapa ihania ja makeita juustokakkuja. Paikka on viihtyisä ja kiva käydä ko sisustus vaihtuu tiuhaan, voi samalla myös bongata kivoja ideoita sisustukseen. Lampun varjostimet mm:ssa monesti vaihtuu tiuhaan ja tee se itse meiningillä :).


Muuten hyvä idea tehä suorakaiteen mallisia pizzoja, ei vie pöytä tilaa :)Kori nurinpäin ja johto pujauta korin sisään ja lamppu paikoilleen. Joudut varmaan jollain tukemaan johdon, ettei heilu. Tipu samalla katseli  meidän syöntiä.
Tunnelmista lauantai iltaa sinne kaikille !!!

Päivi S

4 kommenttia:

 1. Näyttääpä kivalta...niin pizzat, kuin paikkakin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irmastiina. Joo, sai kyllä vatsa täyteen ja hyviä oli. Olis voinut ottaa enemmänki kuvia yksityiskohdista, mutta en viittinyt kännykän kans kauheasti heilua :). Kannattaa käydä ehdottomasti syömässä, jos Torniossa päin on asiaa. Minusta on kiva ko nykyään kahvilat panostaa sisustukseen. On kyllä vielä sellaisiakin paikkoja, että sisustuksessa on säästelty. Halvallakin saa kivan näköistä, ei aina tartte maksaa hunajaa...mielikuvitusta vain kehiin. Ihanaa lauantaita sinne. Täällä vatta pulleana, maha täynnä takoja.

   Poista
 2. Kivan näkönen paikka, pittää käyä tuola kyllä syömässä joskus!
  Ja kätsä lamppu idea:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari. Ehdottamasti kannattaa käydä syömässä. Hyvä ruoka ja viihtyisä paikka.

   Poista