sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Rahin uusi ulkonäkö

Ostin tässä  kirpparilta rahin, joka oli jo aikaa nähnyt ja oli vähän jo muotoaanki muuttanut.
Ajatus olikin ko ostin, että vaihdan siihen päällisen. Alunperin oli ajatus, että laitan aidosta nahasta, mutta en mistään löytänyt täältä meiltäpäin sopivaa nahkaa. No, ostin sitten tekonahkaa ja vein ns. luotto ompelijalle ommeltavaksi.

Rahi ennen.

Rahi nyt
Rahi sai nyt yksinkertaisemman ulkonäön, syksyksi konjakin värisen tekonahan. Rahiin onki helppa vaihtaa päällinen, on nimittäin alhaalta auki ja kiristysnauhalla vain kiinni.

Samasta nahasta tehtiin divaaniin vielä iso 60x60cm tyynynpäällinen.Halusin päällisen, että se on neljästä eri osasta, ettei ole ihan sileä. Ainoa mikä häirittee minua, on tämä tekonahan kiilto. Vieroksun kaikkea mikä oikein kiiltää. Varmaan jossain vaiheessa vielä laitan oikean nahan,ko vain sen löydän. Onneksi nämä eivät olleet kalliita investointeja, joten raskii joskus uudistaa.

Tuoliki sain uuden päällisen, teenkin siitä sitten oman päivityksen tässä. Eikö hyvää sunnuntaita sinne. Täällä otetaan voltarea, nimittäin selkä taas ilmoittanut itsestään, ei kiva :(.

                                                              Päivi S

2 kommenttia:

 1. Tulipa hieno!
  Voi että, toivottavasti selkä paranee pian <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Pitää silmä tottua tuohon kiiltoon ja toivottavsti käytössä kiiltokin häviää :) Joo. hemputti tuon sölän kans. Pakko päässä kyllä jo jumpalle, ollut yli pari viikon tauko taas :( Pääsin jo tossa hyvään traiviin ja ei pidä päästää karkuun :)

   Poista