torstai 15. lokakuuta 2015

Marmoria wc-tilaan


Marmorihan ollut pitkään jo pinnalla sisustuksessa. Muistan ite ko oli nuori, niin en kauheasti edes tykännyt marmorista. Uskon, että missä sitä näki niin oli käytetty isoina pintoina ja väritkään eivät olleet varmaan silmälle mielyttäviä.

Mulla on ollut hakusessa wc-tilaan marmorinen tarjotin ja nyt sitten löysin sen Hemtexsistä ja sopii minusta ko nenä päähän, antaa pientä luxsusta tilaan. Välitilassahan meillä on marmorikuvioinen vaalea laatta. On sopivasti marmorikuviointia.

Olen joskus pyöritellyt kädessäni Hayn tarjotinta, mutta 200 euron hinta laittoi tarjottimen takaisin äkkiä hyllyyn. Hemtexsistä sain tarjottimen 40 eurolla ja minusta se on soppeli hinta. Uskon, että marmorin hintaan vaikuttaa paljon merkki, miten marmorinta on käsitelty ja viimeistelty. Mietin jo, että pitäiskö hakea toinen ja laittaa ruokailutilaan kaapin päälle..on sen verran kiva :)
Uusia juttuja wc-tilaan


 

Wc-tilaan ostin myös Hemtexsistä kivan vieras pyyhkeen. Koukut odottavat vielä asennusta. Pitäis vielä fiksata vähän seiniä. Pytyllä ko istuu, niin katse aina osuu jonnekkin...että tuotakin pitää vähän paklata ja maalata. Vielä pitäis löytää soppeli wc-paperiteline. Netistä hain muutaman varteen otettavan vaihtoehdon.Tässä Form Livingin teline
Tässä svedbergin telineet


Tässä Vipp sarjan teline.


Mikä sinusta olisi meidän wc-tilaan soppeli näistä telineistä?
Laitan kuvia myöhemmin wc-tilasta ko olen saanut kaikki tehtyä valmiiksi. Nyt kutsuu ikkunan pesut. Keittiöstä on pesty ja tänään ajattelin kuistin ikkunat käydä läpi ja työhuoneen ikkunan. Työhuoneeseen voiski vaihtaa talvisemmat verhot.


Palataanpas taas ja kiva ko kävit piipahtamassa täällä!!!


Halein, Päivi S

2 kommenttia:

  1. Minun silmääni miellyttää alin eniten. Simppeli ja kaunis. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mariluu...Niin minuaki :) ja taitaa sattumoisin olleen vielä kallein. Aina käy niin :(

      Poista