keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Pihistä, panosta tai säästä.

Olen pitkään mieltynyt kaikkeen mikä vähänki muistuttaa taloa malliltaan???
En kyllä tiä mistä johtuu, ehkä sen yksinkertaisesta muodosta.

Mulla löytyy pari Normann copenhagenin lighthouse lyhtyä, mustana ja valkoisena. Sen jälkeen onki paljon tullut markkinoille samantyyppisiä lyhtyjä. Viime talvella ostinkin Prismasta Luhta tupa lyhdyn, joka muistuttaa paljolti Norman copenhagenin lyhtyä, on kooltaan hieman pienempi.

Läysin verkkokaupasta ko ettin ulos uutta lyhtyä, niin kiinnitin huomiota Kärkkäisen verkkokaupan tarjontaan eli siellä oli myös Villa design sarjasta samanlainen talolyhty. Tässä olisi kiva lyhty ulos, sinne en kuitenkaan haluaa talon mallista lyhtyä. Meillä tahtoo olla kaikista ulkolyhdyistä lasit rikki ja osa menneet jo niin ruosteisiksi. Tätä lyhtyä saa Kärkkäiseltä ja hintakaan ei ollut paha 15,90€ ja oli muistakseen 52cm korkea. Lyhtyä sai valkoisena ja mustana. Meille ajattelin mustaa, erottuis kivasti valkoisesta seinäpaneelista. Pitää kysellä, jos joku kävis mulle hakemassa tämän kivan lyhdyn Kärkkäiseltä.

 Mitäs tykkäätte?


PihistäKärkkäiseltä Villa design lyhty oli vain 9,90€


Panosta
Normann copenhagenin light house lyhty 92€.


Säästä

Luhta Homen lyhty 39,90€
Kuistissa on Luhta Homen lyhty betoni penkin päällä.Valkoinen Normann Copenhagenin lyhty on keittiössä tason päällä. Kesäisin mulla on siinä nämä kaktukset ja nyt syksyä kohden olen jo vaihtanut kynttilän tilalle. Musta saman sarjan lyhty on yläkerran aulassa tv-tason päällä. Näissä on magneettinen sulkija luukussa, muissa sarjoissa on salpa.


Eilen sain tilattu blogini käyntikortit ja odotan niitä innolla :)
Tulee vähän erinlaiset ko nämä ite tekeleet viime pääsiäisen aikoihin. Tein nämä ko luonani vietettiin sisustusiltaa. Nyt kun sain vihdoin ja viimein logon blogiini, niin pitihän sitä hienot kortitki tehä :)

Huom! Talo malli näissäkin :)


Kivaa keskivikkoa sinne ja palataanpas taas!!!


2 kommenttia:

 1. Kiva postaus Päivi, niin sieviä lyhtyjä ja melkein samanlaisiakin, mutta hinta vain vaihtelee!
  Pitäski löytää joku nätti, uusi lyhty portaille ulos:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei

   Oli yllätys, että Kärkkäisellä oli verkkokauppa...en ole sitä tiennyt. Kaveri aikoikin hakea mulle lyhdyn :), toivottavasti nyt siellä niitä ois. Olen hakenut tuollaista yksinkertaista, modernia ja mustaa lyhtyä...jos nyt tärppäis :) Katoppa Kärkkäisen valikoima. Home Nordiltakin löytyy kivoja lyhtyjä tai Tamppiksesta, uskon että tykkäät niistä :)

   Poista