torstai 22. lokakuuta 2015

#sisustussuosikit #interiorfavourites

Instan puolella on aina sillon tällöin vilahdellu kuvia, että on pitänyt jakaa viisi sisustus suosikki kuvaa. Ite ajattelin tehä sen näin. Blogini puolelle nyt listaan viisi huonekalu suosikkiani ja instan puolelle laitanki viisi kuvaa sisustus suosikistani, joka koskee esinettä...eikä huonekalua. Instan puolelle haastan sitten jonkun. Blogini puolella en nyt haasta ketään, joka haluaa niin tottakait voi napata tästä :).

Monet blogini lukijat tietää, että olen höyrähtänyt lamppuihin ja tuoleihin, niin ko moni muukin blogisti...vissiin "ammattitauti", hih :).

Eli viisi sisustus suosikki huonekalua, daddaaaa...kappas liittyy lamppuihin ja tuoleihin, ei varmaan mikään kauhea yllätys.

Nämä ei ole missään ns. suosikki järjestyksessä. Oikeastaan oli aika helppo tehtävä nimetä ja uskon, että nämä tuotteet vielä on kodissamme pitkään. Ovat ajattomia klassikoita.


Louis Poulsenin kaunis Collage valaisin on ehdottomasti suosikki lampuistani. Lampun halkaisija on 60cm ja on vaijerilla kiinnitys. Nykyään on tullut ns. helpompi kiinnitystapa. Tähän meniki asentamiseen yli neljä tuntia :) Tykkään tässä kerroksellisuudesta ja on vähän samanlaista kerroksellisuutta ko Helmat jalkalampussa ( kuvassa nurkassa). Valo tulee kauniisti läpi noista leikatuista koristeista. Tämä on ostettu 6-vuotta sitten, 40-vuotis lahjarahoilla eli tunnearvoakin on.


Monen blogistin suosikki Eamnesin Vitra  keinutuoli. Tämän olen ostanut n. viisi vuotta sitten. Tässä on hyvä istua, äitini tokaisikin, että kerranki on hyvä tuoli istua :) Samasta sarjasta löytyy työtuoli ja kuistin tuoli.


Kesällä tilasin tämän kauniin Carl Hansenin Y-tuolin Vepsäläiseltä. Harmittaa ko näistäkin on alettu tekemään kopioita...niin ko monesta muustakin design klassikosta.Yksi tuoli antaa sopivasti puun lämpöä. Kaanin ruokailutilan tuolithan mulla oli tässä myynnissä. Otinkin myynnistä pois ja pidän ne itellä. Meinasin yhdet muut tilalle, mutta olenki niihin jo kyllästynyt, niitä nähnyt  jo niin monella. Matto pitää vain vielä hommata pöydän alle.


Vieras makkarissa mulla on Beta jakkara, jonka ostin Vepsäläiseltä alunperin ulos, mutta en raskinutkaan laittaa sitä ulos,vaan pääty vierasmakkarin yöpöydäksi. Minusta jakkara sopii kivasti myös pöydäksi.Fritz Hansenin tuoli 3107 eli paremmin tunnetaan nimellä seiska tuolit. Ovat olleet meillä käytössä lähemmäs kymmenen vuotta ja ovat kyllä olleet hintansa väärtit.

Tässä oli viisi sisustus suosikkiani, huonekaluja. Seuraahan instagramiani ja käy kurkkaan mitkä ovat viisi sisustus suosikki esinettäni ja haastoinko sinut!!!

Terkuin ja halein!!!


7 kommenttia:

 1. Tuosta keinutuolista olen haaveillut jo kauan...en kylläkään teidä mihin sen täällä uudessa pienemmässä kodissa laittaisin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania huonekaluja markkinoilla :) Monesti vain ei tiä mihin laittais tai mahuttais :)
   Lapset muuttaa, antaa osan niille...voi tilalle ostaa uusia, hih :)

   Poista
 2. Kiva tuo keittiön kappaverho. Onko se mistä ostettu? Minulla ei ole ollu kappaverhoa sen koomin, kun aikoinaan oli niitä hirvityksiä, joissa kappa ja salusiini yhdessä. Mutta vois kyllä tommosta harkita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piitu. Tämän olen ostanut Vepsäläiseltä ja kankaan nimi on Siena. Tätä saa punaisena, sinisenä, keltaisena ja mustana ainakin. Tämä on kyllä yx suosikki kankaani :) sopivan yksinkertainen, en oo kyllästynyt vaikka ollut useamman vuoden jo ikkunassa melkein kesät talvet.

   Poista
  2. Vielä...Artekin kangas ja muistakseen jotain 25€/metri hinta.

   Poista
 3. Ihanaa, että sinäkin toteutit tämän! Upeita designklassikoita teillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi vinkistä :) Joo, nämä on varmaan sellaisia klassikoita, että ovat meillä pitkään. Hyvää syksyä sinne teille ja sinulla on aivan ihana blogi, jota onki tullut seurattua pitkään :)

   Poista