maanantai 19. lokakuuta 2015

Tuoliin uusi päällinen

Heippa taas!

Eilen kirjoittelinki rahin uudesta päällisestä ja kerroin, että tuoliinki on uusi päällinen tehty.


Olen kirpparilta ostanut vanhan aidon lepakkotuolin rungon, johon piti tehä päällinen. Runko on valkoinen ja on vähän ruosteessa. Tarkoitus  ois runko maalata, ei jätää valkoiseksi. Musta tai hopea on ainoat vaihtoehdot. Tytön huoneessa mulla on musta lepakkotuoli, jossa  musta runko. Vaihdoin tytön kanssa päikseen tuolin runkoa, koska valkoinen ei sopinut yhtään tähän konjakin värisen tekonahan kanssa.

Kirjoittelinkin eilen, että tekonahan kiilto häirittee silmää. Alunperin oli tarkoitus laittaa nahasta ja mm:ssa kirppareilta olen sillä silmällä katellut vanhoja takkeja, jos löytyis sopiva nahka...ei ole vastaan tullut :( eli edelleen jatkuu aidon nahan etsintä. Onneksi investointi ei ollut kallis, joten raskii vaihtaa sitten ko sopiva nahka sattuu kohdalle. Tällainen tästä tuolista sitten tuli.

On nuo lapset sitten ihania...näki nämä niin,ensimmäinen oli, että hyi kauhistus!!! Ihan ripulikakan värisiäkin. Näin meillä :)

Että semmosta...


Tässä alkais olemaan oikean väristä aitoa nahkaa tuolille ja onhan tuo laukkukin ihana.

 Vuoden kohta ollut vaateostolakossa, voisko ittensä palkittea tuolla laukulla? Haaveessa merkkilaukku ja tämä on minusta kauniin värinen. Mitäs tykkäätte tuolista ja laukusta?

Hitti vai huti?Päivi S

6 kommenttia:

 1. Molemmat on oikein hienoja! Tuo väri tuopii kivasti lämpöä muuten vaaleaan sisustukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina :) Kivaa lämpöä kyllä tuo, kiilto vaan häirittee :( Kivaa syksyä sinne!

   Poista
 2. Minustakin näyttävät hyviltä ja pitäähän sitä vähän kiiltoa ollakin, kyllä sulla silmä pian tottuu!
  Kaunista teillä on, sinun kuvia vois katella enemmänkin:)
  Mukavaa viikkoa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari :) Ajattelin kyllä tänään käydä kirpparikierroksen läpi, jos löytyis sopivaa nahkaa. Eilenki nuorimmainen kysy, että äiti laitathan näihin uudet päälliset. Tiät sie ko joku alkaa häiritteen, niin se häirittee :) :) :) ...vissiin sitä on liian tarkka.

   Poista