keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Pehmeyttä makkariin

Makuuhuone on jäänyt ns. vaihe tilaan ja jotain  oli tehtävä...












Vieras makuuhuoneesta sain myytyä musta-valko raidallisen maton, niin meidän makuuhuoneesta roudasin sinne nyt maton, joten meän makuuhuone jäi vaille mattoa. Torniotar liikkeestä olen käynyt hypistelemässä tätä mattoa ja kävin sen sitten hakemassa kokeiluun. Mattoa oli kahta kokoa, 240 cm ja 140cm pitkänä. Tuo pitempi olisi ollut meille liian pitkä ja olisi tullut liian täyteen. Otin siis tuon lyhyemmän 140cm kokeiluun. Huippua kun voi kokeilla, ennen ostopäätöstä.

Matto on Svaneforsin mallistosta ja on 65%villaa ja 35% puuvillaa. Väriltään luonnonvalkoinen ja pellava. Sopii hyvin päiväpeiton ja sängynpäädynkin kanssa. Matto on vielä ihanan pehmeä jalalle, joten taidan päätyä siihen että matto jää meille. Samalla roudasin keittiöstä tämän Vitran Dsr-tuolin.





Seinät kaipaavat myös pientä piristystä. Mulla on jäänyt yksi By Lassenin nahkainen stropp ripustin, niin ajattelin sen laittaa tuolin yläpuolelle ja siihen vaikka kesämekon roikkumaan.









Vasemmalle puolelle on tulossa valkoiset taulukourut seinille, johon saan laittaa valokuvia yms. Olleet jo monta kuukautta paketissa, varmaan jo kävelevät vastaan :) Sängyn pääty seinän haluan, että se on puhdas ja raikas.





Olenki jo tehnyt listan, että mitä pitää vuoden 2017 aikana tehdä sisällä ja ulkona. Pitää varmaan jääkaapin oveen kiinnittää, että vain muistaa kaikki tehdä mitä on suunnitelllut. Iskeeköhän stressi?



1. Mitäs mieltä matosta?

2. Onko teillä tällaisia listoja mitä pitää vuoden aikana tehdä, onko ollut hyötyä?

3. Olethan osallistunut hyvinvoinnin arvontaan? Tämän tammikuun voisin nimittää hyvinvoinnin kuukaudeksi, nimittäin on tulossa pian uusi arvonta, joka liittyy hyvinvointiin. Siitä myöhemmin :)  Psttt...oletha muistanut kirjautua lukijaksi, niin osallistut automaattisesti kaikkiin arvontoihin mitä blogissan aina on.



Eikö hyvää keskiviikkoa kaikille, mie lähen laittaan saunan päälle ja nostan lauteilla  jalat kohti taivasta ja naatiskelen :)


Heippa




13 kommenttia:

  1. Ihana matto ja muutenkin tykkään makuuhuoneen tyylistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mummo :) On tämmöinen modernin ja romanttisen sekoitus .)

      Poista
  2. Ihana matto ja tunnelmallinen makkari ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matto tuntuu kyllä ihanan pehmoselta jalan alle, kun entinen oli puuvillamatto. Värikin on nappi. Seinät kaipaa vähän piristystä, jäänyt remontin jälkeen laittamatta...niinkuin yleensä meillä ei hoppuilla .)

      Poista
  3. Kaunis makkari ja niin rauhalinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis Sari <3 Rauhallisuutta haenki vaaleilla väreillä. Mie en varmaan pystyis edes nukkumaan jos olis kauhea väri melska,vaikka ne silmät onki kiinni...näkisin varmaan painajaisia .)

      Poista
  4. Teillä on niin kaunista <3
    Itsehän voisin koko ajan jotain päivittää kotiini mutta kun se raha... Jos voittaisin lotossa niin ensimmäisenä ostoslistalla on uusi, huomattavasti vaaleampi sohva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanni :) Vanhoja myy pois, niin saa sitten jotain pientä uutta tilalle. Isoin hankinta täälläkin olisi sohva, mutta ei nyt kyllä mahdollisuutta ostaa sellaista minkä haluaisin. Kirjoita joulupukille, jos se tois ens jouluna sen sohvan .) Muuten nyt kannattaa olla tarkkana, kun huonekaluliikkeet ostavat uudet sohva mallistot 2017 liikkeisiin, niin monesti myyvät tosi edullissesti mallisohvat.

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos Tuija :) Muuten tykkään, mutten lattian sävystä :(

      Poista
  6. Olen lukijasi bloggerin kautta. Mukavia saunailtoja, niistä minäkin nautin.

    VastaaPoista
  7. Ihana 😍matto mun makuun myös👍

    VastaaPoista