lauantai 21. tammikuuta 2017

Vajaan kuuden euron ilo :)

Eilen oli vapaata, joten tuli luonnollisesti aamulla nukuttua pitempäänki. Sen päivän kyllä haluttais itekki nähdä, että meikämanni olisi jo kuudelta ylhäällä ja touhuamassa kaikenlaista :)

Meinas kyllä aamun pikajumppa jäädä tekemättä, mutta tein sen kuitenkin vähän ennen kello 11.00. Jotenkin vain kummasti  sain uutta virtaa jumpasta ja aloin sen päälle vielä siivoamaan. Kotijumppa liikkeet löytyvät edellisestä postauksesestani, jos haluat käydä kurkkaan niin löytyy täältä KLIK


Siivouksen jälkeen kävin vielä HF-salilla vetämässä tunnin salitreenin ja sen jälkeen suihkuun. Suihkun raikkaana kauppaan ja hain pitkästä aikaa perjantai kimpun, joka löytyi ihan lähikaupasta. Kaksi tulppaanikimppua sai alle kuudella eurolla. Ostin samalla 3 pakettia erinmakuisia jäätelöitä, kun sain 10 eurolla 3 pakettia ja vielä kilo irtokarkkia tuli haettua toiseta kaupasta, ettei mene ihan terveysintoilun puolelle koko viikonloppua.

Kyllä kukat piristävät, eikös vain? Tulee niin keväinen mieli :)


Ostin vaaleanpunaisia ja valkoisia tulppaaneja. Yhden kimpun laitoin olohuoneen pöydälle ja toisen asettelin keittiöön.


Tällä kertaa katkaisin tulpaanin varret ja asettelin näihin Iittalan  kynttilänjalkoihin. Tilkka vettä pohjalle. Muistaa vain joka päivä lisäillä vähän vettä ja lyhentää varsia.




Verhot on vaihdettu myös keittiöön. Laitoin nämä Marimekon raitaverhot, muistakseen nimeltää Onnellinen? Sain vanhan kellon myytyä keittiöstä ja laitoin varastosta väliaikaisesti kellon seinään. Etsinnässä yksinkertainen ja kohtuu hintainen seinäkello sekä pikkuisen isompi mitä kuvassa oleva.




Vielä lopuksi arvonta muistutus! Olethan muistanut käydä osallistumassa Liikuntakeskus Hyväfiiliksen lahjakortti arvontaan? Pääset tästä linkistä osallistumaan.KLIK

 Mie suuntaan tässä kaverin kanssa kävelylenkille. Jumpat ja muut treenit ei kuulu tämän päivän ohjelmaan. Saa kroppa levätä. Tänään herkutellaan ja tankataan.

Ihanaa lauantaita kaikille ja paltaanpas huomenna sitten arvonnan merkeissä klo.18.00.







10 kommenttia:

  1. Tulppaanit kyllä piristävät ja tuovat tuulahuksen keväästä, mukavaa kun päivä on jo jatkunut :)
    Oikea homma välilä herkutella, mullaki suunnitelmissa lenkki, ko aamu touhuttu ja siivoiltu sisälä.

    Rentoa ja mukavaa lauantaita sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulpaanit kyllä piristävät, kunhan vain muistaa katkassa välillä varsia niin on iloa pitkään. mie olen semmoinen herkkusuu. Tulin just yli tunnin kävelylenkiltä ja olipa kiva kun ei tuullut. Tällä pari päivää ollut ihan järjettömät tuulet, ulkolyhdyn lasitki olivat menneet rikki :( Mulla nyt petivaatteet ulkona, kiva pujahtaa yö unille sitten :) Kivaa viikonloppua myös sinne <3

      Poista
  2. Tulppaanit tekevät kevään <3
    Itse olen viettänyt tällä viikolla vapaata salilta mutta tuo mieli on ollutkin sen verran maassa ettei oikein ole ollut virtaakaan. Jospa ensi viikko olisi parempi.
    Kiitos ihanasta juttelukerrasta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulppaani lempikukkani <3 Monesti ajatellut niitä istuttaa pihalle, mutta aina senki vain unohtanut. Tsemppiä sinne ja iso hali täältä. Oli kiva praatata ja toivottavasti nähdään viimeistään tankoilun merkeissä :)

      Poista
  3. Ihanaa kun osaat myös rentoutua ja herkutella. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä täällä osataan rentoutua ja etenkin herkutella :) :) :) Harmi vaan, kun tulin kävelylenkiltä niin joku oli käynyt karkkipussillani ja syönyt sieltä kaikki suklaat eli kauppaan suklaan ostoon :) Samoin sinne rentoa viikonloppua!!!

      Poista
  4. Ihanat on tulppaanit ja minulla samaa väriä vaikkei aitoja nyt oletkaan. Saman tarjouksen hoksasin ja edukkaasti sait uutta ilmettä 👍. Oi oi mitkä herkut 🤗

    VastaaPoista
  5. Joo näistä tulppaaneista on taas monta päivää iloa :) Herkkuja syöty moneen otteeseen, suklaat vain oli pussista häipyneet kun tulin kävelylenkiltä eli pitää varmaan käydä ostaan lisää. Ihanaa viikonloppua Sanna <3

    VastaaPoista
  6. Kivasti olet asetellut tulppaanit noihin kynttiläjalkoihin.
    Ei aina tartte olla koko kimppu yhdessä, molemmat silti kauniita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testailen Tuija aina välillä jotain uutta :) ja minusta näitä Festivo kynttiläjalkoja voi ihan hyvin käyttää näinki. Tykkään kovasti kun ovat eri korkuisella ja ovat jotenki herkkiä. Tulppaanit ovat kyllä kauniita kukkia, yx lemppari kukka.

      Poista