perjantai 3. maaliskuuta 2017

Kourut vihdoin seinille

Kerroinkin eileisessä postauksessa, että sisustusrintamalla on tapahtunut eilen pieniä juttuja ja lupasinkin laittaa niistä sitten postausta tulemaan.Vihdoin ja viimein taulukourut on makkarin seinässä, olivat varmaan 3-4kk vierasmakkarin lattialla odottamassa asennusta. Hitaasti, mutta varmasti.

Mulla on aikaisemminkin ollut makuuhuoneessa kaksi taulukourua samalla seinällä, mutta peräkkäin. Ikeaan oli tullut vähän pitemmät kourut ja pikkasen syvemmät, joten ostin näitä silloin kolme kipaletta. Näissä hyvä puoli se, että näissä on ura ja näin ollen taulut ei lähe niin helposti tippumaan näistä...jos sattuu tönäseen. Pieniä esineitä saa myös kivasti näihin kouruihin.

Kun viimeksi tapetointiin ja maalattiin seinä, niin seinät ovat olleet melkein tyhjänä pari vuotta, joten nyt oli kiva jo laittaa vähän seinällekkin jotain. Uskon, että asetelmat ja taulut vaihtuu aina silloin tällöin kouruissa.

Vielä  on kesken asettelut, mutta tässä tämän hetkinen tilanne ja aika kivalta näyttää jo nyt. I LIKE <3
Taulukouruihin laitoin vanhoja olemassa tavaroita.
Vielä pitää muutama uusi kehys ostaa tai kaivaa kaappeja, jos jostain löytyis ehjiä. Muutama Ikean kehys oli mennyt rikki kulmista :( 


Tänään olen valoisana aikana räpsinyt kuvia vierasmakkarista ja yläkerran aulasta. Tilatut värilastut hain tänään Värisilmästä ja uskon, että oikea väri on löytynyt makkarin seiniin. Tarkoitus kyllä vasta syksyllä maalata seinät. Onpa tuota hommaa muutakin. Kevät ja kesä mennään vaalealla makuuhuoneella. Monta postausta on jo valmiina :), olkaapas kuulolla taas .

Vielä...huomaatko ihan hassun jutun tuossa asetelmassa, ite huomasin vasta jälkeenpäin. Antaa nyt tämän kerran olla, heh :)

Oikein rentoa viikonloppua sinne ruudun toiselle puolelle ja halit täältä sinne!<3


4 kommenttia:

 1. Pitäis varmaan käyttää noita silmälaseja ettei koko ajan lue väärin. Luin monta kertaa että taulukorut ja katsoin kuvia ja etsin niistä koruja samalla miettien että mitä ihmettä on taulukorut. Voi kristus miten sitä joskus on hölmö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh,sitä on täälläkin liikkeellä. Monesti luen nopsaa jonku ihan väärin :/ Ollaanki vissiin loman tarpeessa :) :) :)

   Poista
 2. Täällä toinen sokea, mä luin kans koru....siis tietenkin kattelin minkälainen koruteline tulee vastaa ja minkälaisia koruja ???
  Hyvä kun meitä on nyt kaksi jos ei ihan sokeaa niin puoli ainakin :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh heh heh :) Aika hauska. Mieki monesti luen nopsaa jonkun sanan ja saa kyllä itteä monesti nauraa.

   Poista