torstai 2. maaliskuuta 2017

Myy vanhaa ja osta uutta

Olen vuoden alussa alkanut  taas tavaroiden  karsimisen ja laittanut fb-sivun kirpparisivun kautta paljon tavaraa myyntiin, hyvä ettei joku ole kommentoinut että kohta se varmaan Marittaa lapsensakin :)

Ihanaa kun on saanut kaappeja tyhjennettyä ja sellaista tavaraa saanut myytyä sekä annettua pois ,mitä ei ole tullut käytettyä pitkiin aikoihin.

Rahat mitä olen saanut myydyistä tuotteista,olen laittanut säästöön ja alkuviikosta hain  täältä Tornion Torniotar liikkeestä tämän kauan himotun Marimekon Urna vaasin. 
Nythän on tullut uutuus värinä mm:ssa vihreä, mutta itse tykkään jotenkin kirkkaasta lasista enemmän kuin värillisestä. Tietysti riippuu väristä, niinkuin tämä Iittalan  Kaasa kynttilä hiekan sävyisenä on kaunis.

Huomenna taidan suunnistaa kukkakauppaan ja käydä ostamassa perjantai kimpun uuteen vaasiin. Nyt laitoin nämä kuivuneet eucalyptus oksat ja tähän  vaasiin sopii kivasti vain yskikin isompi oksa. Katotaan mitä sieltä kukkakaupasta tarttuu huomenna mukaan?

 Tänään sain muuten vanhan olohuoneen pöytämme maalauksesta ja vein sen nyt vähäksi aikaa yläkerran aulaan. Muutenkin täällä on tapahtunut tänään kaikkea kivaa sisustuksen suhteen. Vierasmakkarin sängynpääty on pätkästy matalammaksi ja aikuisten makkari sai taulukourut vihdoin seinään, olihan ne vissiin jo kolme-neljä kuukautta lattialla paketissa. 
Laitan näistä myöhemmin kuvia/päivitystä tulemaan.

Onko siellä maritettu tai harrastettu kirpistelyä ja ostettu jotain uutta kivaa saaduilla rahoilla? Minusta on hyvä kierrättää ja laittaa tavaraa eteenpäin, monestihan se on että toisen roska on toisen aarre.


Ihanaa torstaita sinne, mulla onkin huomenna vapaata ja Oonalla alkaa kauan odotettu hiihtoloma. Ollaanpas taas kuulolla, mie lähden nauttimaan ilta kahvit. Piti kyllä lähteä ekana jumpalle, mutta laiskuus vei voiton.4 kommenttia:

 1. Toi onkin kiva juttu, vanhat myydään ja sitten uusi kaunis maljakko. Minusta maljakko on tosi ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä monta kertaa käynyt liikkeessä "hipelöimässä" ja nyt päätin, että ostan kirppisrahoilla tämän...ettei rahat mene ihan turhuuksiin. Tavaraa on vain kummasti vuosien saatossa kertynyt,huh huh ja suosittelen käymään vuosittain kaappeja läpi. Puhdistavaa :)

   Poista
 2. Aivan mieletön vaasi, upea ❤❤❤
  Mulla tulossa niiden astioiden kanssa samantyylinen postaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni :) miepä käyn heti lukasemassa kun oot postannut tai miehän käyn tietysti automaattisesti .) Ihanaa vko loppua sinne ja kivaa hiihtolomaa <3 <3 <3

   Poista