lauantai 27. toukokuuta 2017

Tanssin merkeissä

Nämä kolme päivää mennyt tanssin ja siivoilun merkeissä. Ite en ole kyllä liikkunut nyt kolmeen päivään, muuta kuin autolla joka paikkaan ja mitä nyt imurin sekä luutun perässä liikkunut. Onhan nekin pikkuista kuntoilu, enemmän taitaa mennä hyötyliikunnan puolelle :)

Torstaina meillä olikin huippu päivä.Nimittäin suuntasimme Ouluun, Oonan ja Oonan tanko open Satun kanssa. Lähdimme hyvissä ajoin, että ehdimme käydä syömässä ennen kuin menemme tankoilun pariin. Käytiin vetämässä kunnon hamppari, ranskis ja salaatti annokset Kauppuri vitosessa, lähellä Torin rantaa. Suosittelen käymään, pieni paikka kylläkin, mutta parhaimmat hampurilaiset ja ranskikset mitä koskaan olen syönyt. Vieläkö hampurilaisen väliin ottaa valkohomejuuston.

Vatsa täynnä suuntasimme Värtön rantaan vielä kahville ja sieltä sitten tankoilun pariin North Pole Dance Company saliin. Satu ja Oona osallistuivat Nelinkertaisen  Maailmanmestarin Oona Kivelän Workshoppiin. 

Neidillä silmät loisti, kun pääsi vielä  idolinsa Oonan  pariksi. Varmaan ikimuistoinen hetki ja taisi neitiä vähän jännittääkki. Oona K. oli tosi kiva ja rento tyyppi.
Pari tuntia kun seurasin tanko opetuksia, niin on kyllä kunnon urheilua. Siinä kyllä kroppa on koetuksella. Tankoilu kyllä tekee hyvää kropalle. Mikä kroppa Maailmanmestarilla!!!Oona oppi paljon uusia liikkeitä ja taisi muutama mustelmakin tulla muistoksi. Neiti varmaan sai taas uutta potkua harrastukseensa ja kilpailuun.Eilen perjantaina suuntasimme Satun ja Oona kanssa katsomaan Tanssikoulu Stagen kevätnäytöstä ja olihan siellä uskomattomia ja taitavia tanssiesityksiä. Oona ajatelin ilmoittaa kesällä pienelle kurssille ja näin hyvin tukee myös tankotanssia tanssi. Katotaan sitten syksyllä, jos raskis Stagelle ostaa kortin.
Huomenna on vielä yksi näytös eli ehdottomasti kannattaa mennä katsomaan. Huomenna taisi esiintyä ohjaajatkin ja myös  kilpasarjalaiset eli huippu esityksiä myös huomenna luvassa.


Mie alan tekemään salaattia, tarkoitus ulko grillissä grillata pippuripihvejä. Ulkona ei kyllä tarkene syödä, sen verran kylmä keli ulkona. Kuvitelkaa, pohjoisessa on tullut lunta ja maa ihan valkeana. Eihän tämä voi olla totta!!!

Positiivisin mielin, että eiköhän se kesä joskus tule...näin on vain pakko ajatella .)


Oikein rentoa lauantaita sinne kaikille!!!

<32 kommenttia:

 1. Aivan mahtavaa kun Oona pääsi Oonan pariksi ja Oonan oppiin <3
  Olisitte piipahtaneet Cafe Pihaan, se on siinä Kauppuri5 vieressä ja niin ihanat hamppariannokset sielläkin, no joo on se kyllä huippu paikka se Kauppuri 5nenkin.
  Olisipa ollut kiva käydä teitä treffaamassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta Nanni, onhan se nuorelle kiva kun pääse idolin kanssa treenaileen :) Muistaa loppuelämäna varmasti. Neiti halusi Kaummpuri 5 hampurilaiset. Yritin kyllä houkutella, että menäis sinne Cafe Pihaan...no seuraavalla kerralla sitte. Kävit kyllä mielessä, että oisin laittanut viestiä, että nähtäis...en vain yhtään tiennyt miten tuon aikataulun kanssa menee ja löydämmekö tankosalia ajoissa. Pitää joku kerta tulla käymään ihan varta vasten siellä, kun kelitkin lämpiää...voi käydä terassilla samalla :) Ollaanpas kuulolla <3

   Poista