keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Huikea viikonloppu takana

Yhteensä n.1300 kilometriä autolla ajoa. Selkä ja pakarat koetuksella :)
Tornio-Hämeenlinna- Tornio ja Tankotanssin Pm-kisat.


Perjantai iltana perillä ja yövyttiin yksi yö hotelli Emiliassa ja aamupäivästä lauantaina suuntasimme  Elenia arenalle, jossa Oonalla oli tankotanssin Pm-kisat.

Hyvinhän kisat meni eli paremmin kuin odotimmekaan, pisteet parantui reilusti 91.2 pisteisiin ja pisteillä irtosi  ensimmäinen ykkössija arvokisoissa eli meillä asustaa nyt A junior (10-14v) sarjan tuore tankotanssin Pm-mestari :)

Jännitystä riitti kyllä loppuun asti, kun emme olleet varmoja ykkösen ja kakkosen piste erotuksesta. Vasta palkintopallilla selvisi meille voittaja.


Kaikki kuvat on ottanut All Photo FPFF/Tomi Jokela. Ite en pahemmin ottanut kuvia, kun jännitys oli niin kova.
Koreografian  Oona on tehnyt itse ja musiikin myös  valinnut ja miksannut . Satu ohjaajan kanssa katsoneet yhdessä,mitä pakollisia liikkeitä kannattaa ottaa ohjelmaan mukaan. Satu sanonnutkin, että parempi kun itse suunnittelee ohjelman, niin on itselleen mieluisin esittää ja tulee oman näköinen esitys. Esitys oli omaperäinen ja ihan Oonan näköinen :)

Nostan kyllä neidille hattua, että on lähtenyt rohkeasti kisamaan vaikka tankotanssi harrastusta on kaiken kaikkiaan kertynyt n.vajaa kaksi vuotta  ja tanssiharrastusta ei ole oikeastaan vielä ns. yhtään. Mitä nyt vasta on aloittanut uutena harrastuksena Stagen tanssikoululla tanssimisen.

Monilla kisaajilla on baletti, voimistelu ,tanssi tai telinevoimistelu harrastus takana tai  lisäksi mukana harjoittelussa. Heillä monesti helpompi oppia liikkeet ja ovat jo taidoiltaan  kehittyneitä.


Huomenna torstaina 14.9.2017  juhlitaan kakku kahvin  merkeissä  tankotanssin Pm- mestaruutta Oonan tankosalilla Mind Body Joogan tiloissa klo.17-19.00 ja tulkaa samalla katsastamaan uudet upeat tilat!!!4 kommenttia:

 1. Onnittelut Oonalle, on kyllä aikamoinen tyttö!! <3
  Mahtavaa!

  VastaaPoista
 2. Hyvä Oona ja onnea mahtavasta suorituksesta ❤️😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni <3. Hieno ja antoisa vuosi on neidillä ollut. Paljon on saanut kokea ja nähdä :)

   Poista