sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Details

Viime viikolla kun yläkerran kaksi huonetta koki muutoksia, niin samalla myös alakerran makuuhuone koki pientä muutosta. Tämä makuuhuone toimii ns. vieras makkarinna. 

Oonan vanhasta huoneesta toin tämän vanhan Malm lipaston ja siihen asettelin vanhoja sisustuslehtiä pinoon ja pieniä yksityiskohtia esille. Näillä pienillä jutuilla taas huone sai uutta ilmettä. Laatikoihin olen laittanut Oonan kaikki kesävaatteet säilöön ja vielä tarkoitus laittaa vieraille tarkoitetut vuodevaatteet ja pyyhkeet  myös sinne.
Valkoiset pellavaverhot odottavat vielä asentamista ikkunaan. Tykkään tästä valoisuudesta mikä huoneessa nyt on , en halunnut alkaa vaihtamaan tummempia tyynynpäällisiäkään mitkä ovat aikaisemmin joskus  olleet.
Pensselit odottavat inspiraatiota maalaamiseen ja varsinkin sitä aikaa. Eiköhän senki aika taas tässä tule. Onneksi  tytöt välillä maalaavat ja piirtävät, niin äiti pääsee niitten töistä nauttimaan. Kaksi tyttöjen taulua koristaakin ruokailutilassa, toinen on kuuleman vielä kesken.

Nyt kun yläkerran kaksi huonetta on kokenut muutoksia, niin sain tässä vko loppuna päähän, että yläkerran pesuhuone kaipaisi päivitystä tähän päivään. Tarkoitus jotain pientä muutosta tehä, muttei kuitenkaan mitään isompaa remppaa. Saa nähdä mitä sitä keksis vai heitänkö pallon teille, saatte heittää hyviä ideoita??? Oisko tässä ideaa???


Ihanan rauhallista sunnuntaita sinne <3

Halein


2 kommenttia:

 1. Voisin tulla teille vieraaksi kun teidän vierashuone on niin upea ❤️😍
  Laitapa kuvaa siitä pesuhuoneesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vaan :) <3

   Joo, pitääpä ottaa. Siitä ei taida ollakkaan yhtään kuvaa täällä blogin puolella, kun en kauheasti tykkää koko tilasta. Tietysti remppakin tehty melkein 15 vuotta sitten, niin sen mukaiset jututki siellä. Saat aivo nystyrät laittaa liikkeelle. Jotain ajatusta on jo tilasta, mutta hyviä ideoita aina otetaan toisltakin vastaan :)

   Poista