maanantai 16. lokakuuta 2017

Huone jota ei ole nähty :)

Yläkerran kaksi huonetta on kokenut muutoksia, joista olenkin nyt pari viimeistä postausta tehnyt.

Meillä on yläkerrassa pesuhuone, joka on remontoitu n.13-15 vuotta sitten eli pinnat ja kalusteetkin ovat tietysti sen mukaisia. Varmaan siksikin huonetta ei ole pahemmin  kuvattu täällä blogin puolella. Jos olis paljon rahaa, niin laittaisin kaikki ihan sileäksi ja kaikki uudelleen pinnat ja kalusteet. No, nyt ei ole tarkoitus rempata tilaa, vaan ajatus päivittää pienellä budjetilla tähän päivään pikku hiljaa.

Nyt heitänkin pallon teille ja ideoita kehiin eli mitä tekisitte tilaan ,jos saisitten vapaat kädet ja budjetti olisi n.200 euroa, saa pienemmälläkin summalla tottakait mennä :) se on aina  parempi.

Jotain ajatusta itselläkin on ja keräsinkin jo tietokoneelle kuvia, millä saisi pientä piristystä tilaan  ja päivitystä tähän päivään.

Tässä siis yläkerran pesuhuone, olkaapas hyvä :)

Näkymä ovelta. Peiliseinässä on puoleen väliin saakka 15x15cm valkoinen kiiltävä laatta ja yläpuolella maalattava tapetti, jossa valkoinen  kosteantilan maali päällä. Muut seinät ovat tällä valkoisella kiiltävällä laatalla. Lattiassa vaalea beige 10x10cm lattialaatta. Kalusteet mattavalkoiset ja koivun väriset laminaati tasot.Vasemmalla puolella peräseinää on suihkunurkkaus, jota ei enää tule käytettyä ollenkaan. Alunperin peräseinällä oli kylpyamme, joka tuntuisi nyt ihanalta mennä rentoutumaan  rankan jumpan jälkeen.Kaapissa säilytetään oikeastaan vanhimman tytön jääneitä meikkejä ja purnukoita sekä Oonan muutamia suihkeita yms.Toisessa päässä ovesta oikealla on pieni ikkuna yläkerran parvekkeelle, ikkunan alla pitkä penkki.Peilit ja lasihylly ovat  myös vanhoja. Aikaisemmin oli yksinkertaisempi lamppu peilin yläpuolella, mutta se meni rikki ja vanhin tyttö sai valita mieluisan  lampun.

Tilahan on ollut pääasiassa tyttöjen käytössä ja nyt on lähinnä vain Oonan käytössä, kun vanhin tyttö muutti vasta kotoa pois.

Nyt mietintä myssy päähän ja ideoita vain tulemaan tuonne kommentti kenttään ja jos voi kuvia tai linkkejä laittaa, niin laita vain tulemaan :). Olen jokaisesta kommentista ja ideasta tosi onnellinen <3 Monesti toinen saattaa huomata ihan eri asian tai jutun kuin itse :)

Ihanaa alkavaa viikkoa sinne kaikille <3

8 kommenttia:

 1. Maalaisin jotain tehosteväriä,altaan kannen laittaisin uudenlaisen (ellei yhtenäinen tuo nyk.systeemi).Peili erilainen ja valot uudet sen reunaan.Pyyhkeet aina tuo väriä ja tunnelmaa,entä vaikka kaislakorit +viherkasvi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti vinkeistä. Pelkkää allasta ei voi vaihtaa :( Peilin kyllä haluaisin uuden ja lampun.Pyyhkeillä ilman muuta väriä ja viherkasvia itekki mietin...vaan, että mikä pysyy mulla hengissä :)

   Poista
 2. Ei näytä ollenkaan hullummalta, mutta jotain tehosteväriä laittaisin jonnekin,jos pitää sanoa tuohon jotain :) Näin äkkiseltään sanottuna :) Ihanaa päivää Päivi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana <3 Tila kaipaa kyllä vähän tehosteväriä, ehkä vain niillä pyyhkeillä ja piku jutuilla :)

   Poista
 3. Kylläpä pahan kysymyksen teit. Mä nauttisin kun mulla olis noinkin suuri vessa. Meidän vessa tarttis päivitystä, isäntä ei millään aloittais hommaa, kun sanoo sen olevan niin ahdas työskennellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuija :)...mutta onneksi ei ole huonoja vastauksia .)

   Tila on kyllä hyvän kokoinen ja olispa rahaa paljon, niin laittaisin sen kylpyammeen kyllä nyt :)

   Poista
 4. Aivan hyvältä näyttää kyllä nytki, näkisitpä meän alakerran vessan ja pukuhuoneen ;)
  Joku tehosteväri vain tuone, vaikka mustaa pikku ripauksina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite oon kyllä niin tähän kyllästynyt,vaikka en pahemmin kyllä täällä edes käy :). Joo, vähän kontrastia kyllä kaipaa ja pirteyttä :)

   Poista