perjantai 13. lokakuuta 2017

Toiminnallinen huone

Perjantai ja 13 päivä, se kuuluisa epäonnen päivä. Mie olenki tänään aika pitkälti pysytellyt kotona, ettei vain mitään sattuis. No, en nyt sentään...en ole niin taikauskoinen. Tekevälle kyllä sattuu ja tapahtuu .)

Tänään räpsäsin Oonan entisestä huoneesta kuvia, niin kuin viime päivityksessä lupailin myöhemmin  siitä kirjoittaa, että mitä muutoksia siellä on tapahtunut? Kerroinki, että siellä ei ainakaan nukuta.

Tästä Oonan entisestä huoneesta tuli tällainen ns. toiminnallinen huone.Heti kun tullaan huoneeseen, niin vasemmalla pitkällä seinällä on kolme isoa peiliä. Jonka edessä voi mm:ssa venytellä, jumpata, harjoitella erilaisia tanssi ja voimisteluliikkeitä sekä katsoa tangolta, miten liikkeet tulee tehtyä.
Heti ovesta vasemmalle jätettiin vanha hyllypöytä systeemi, johon jätettiin neidin mitalit ja puukäsityö tunnilla tehty kello.Ainoa lamppu tällä hetkellä huoneessa on vain tämä Eero Aarnion Swan lamppu, joten talveksi on pakko saada lisää valaistusta.Aulasta tuotiin takaisin huoneeseen kosketinsoittimet, jos josku toivottavasti ehtis niitäkin soittaa.

Peiliä vastakkaisella seinällä nojaa Oonan entinen sänky ja petari. Sängystä otettiin jalat pois, joten sänky toimii tällä hetkellä  lähinnä temppuja varten.
Lepakkotuoli on ollut kesällä  ulkona ja  välillä se on seilaillut talvella vähän missäkin huoneessa. Vieressä Elisan huoneesta jäänyt pieni tv-taso toimii kaijuttimen ja tavaroiden säilytyspaikkana.
Kesällä ostin tämän bluetooth kaijuttimen ja toin sen nyt neidin huoneeseen,saa kuunnella mieleistä musiikkia. Tämä oli kyllä hyvä ostos, kun kesällä neidillä on nyt ulkonakin tanko (stage), niin saa tätä kautta kuunnella musiikkia ja äiskäkin saa samalla terassilla nauttia kahvin musiikin tahtiin :)
Tärkeimmät tavarat Elisan vanhassa tikas hyllyssä. Nauratti tämä minun pinkki väri. En ole yhtään pinkki ihmisiä ja en yhtään tiedä mistä on tullut tämä väri meille??? Kesällä ostin kyllä yhdet pinkki/mustat jumppatrikoot (repäsin) ...onko tässä tultu nyt siihen, ettei koskaan ja sitten huomaakin, että hups mullahan on tätä väriä jo vaikka ja missä, heh :)
Suihkepullon vois kyllä jo ostaa uuden, muttei kyllä pinkkiä .)Oona oli tehnyt  koulussa puutyö tunnilla käsilläseisonta tuet, vielä pitää pohjaan liimata jotkut kumit, ettei ole liukkaat.


Huone sisustettu vanhoilla tavaroilla ja jotain pientä huoneeseen on vielä tarkoitus hankkia. Laitan lisää kuvia tulemaan, kun saan huoneen kokonaan valmiiksi.


Nyt huoneessa ei ole oikeastaan joudettu pahemmin jumppailemaan tai muutakaan tekemään, kun nuo harrastukset ovat vieneet suuren osan vapaa ajasta. Itekki ostin tässä tankokortin ja käynyt nyt neljä kertaa tankoilemassa, mutta kotona en ole vielä ehtinyt edes testailemaan liikkeitä. 


Mie lähen tästä kahvin keittoon ja reilun tunnin päästä pumppiin. Mulla olleet niskat ja hartiat  jumissa, joten pittää ottaa vähän iisimmästi. Eiköhän ne tästä taas vetreenny.

Eikö ihanaa viikonloppua sinne <3
2 kommenttia:

 1. Oih, tuollainen kelpaisi omaankin kotiin! Peilit varmasti vielä tuplaavan tilan tunnun.
  Toivottavasti on ollut vetreä viikonloppu :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tässä ehtis välillä tuollakin kuntoilla tai edes testailemaan tankoa :) Peilit kyllä tuovat vielä lisää tilan tuntua.Eilinen päivä meni hautajaisissa ja voi sanoa, että oli kivat leppoisat hautajaiset. Vanha ihminen oli jo ja oli luonnollinen lähtö. Pappi oli huumorintajuinen, sopivasti porukkaa ja hyvä ruoka sekä hauskoja muisteluja vainajasta. Silti hautajaiset vie jotenkin mehut, oli ihan rätti eilisen illan. Nyt pitäis raahata itsensä haravointi hommiin, plää :( Samoin sinne rauhallista sunnuntain viettoa <3

   Poista