maanantai 30. lokakuuta 2017

Kiva-kamalampi-ällöttävin haaste

Ihanan pirsakka  Suortuva blogin Nanni oli tehnyt blogissaan kivan haasteen, johon ajattelin myös tarttua. Näitä on aina välillä kiva toteuttaa.


Kamalin ruoka, olen aika pitkälti kaikki ruokainen ja pyrin kyllä maistaan aina  kaikkea. Sisäelimet yms. eivät kuulu suosikki ruokiin ja eikä myöskään maksalaatikko. Nyt olen porsaanlihan jättänyt kokonaan pois, se vain jotenki ei enää mene alas. 

Herkku ruoka, poronkäristys ja perunamuusi. Taitaa olla meidän perheen lemppari ruokaa. Namskis.


Kahviherkku, jolle sanon ei. Olen niin perso kaikelle makealle, ettei nyt tule kyllä mitään mieleen mille sanoisin ei.

Kahviherkku, jolle sanon kyllä. Kaikki varmaan menee alas :) Leivoksista menee eniten alas, sellaiset missä paljon kermaa ja esim. marjoja tai mansikoita eli mahdollisimman yksinkertainen sekä jäätelöt kaikessa muodossa. Jäätelöä tuleekin melkein päivittäin syötyä.Telkkariohjelma, jota katson. Tällä hetkellä ei ole mitään suosikkisarjaa, jota on pakko aina katsoa. Jos tv. sattuu olemaan päällä ja tulee jotain kiinnostavaa ohjelmaa, niin saatan jäädä seuraamaan.

Telkkariohjelma, jota en katso. Mitä näitä nyt on ...Paratiisi hotelli vai oliko se saari? Kauniit ja rohkeat yms. Maailman typerempiä ohjelmia.
Inhokkisää, paska loska keli ; ( ja tuuli. Mulla tosi arat silmät ja ei tykkää yhtään silmät jos vähänki tuulee. 


Lempparisää, Kesä ja aurinko. Lämmintä saa olla ja kevyt lämmin tuuli parasta. Kesän lapsi mä oooooooooon !!!!


Kamalin musiikki, En tykkää raskaasta musiikista, jossa vain huudetaan ja sanoista ei saa mitään selvää. Humppa musiikkikaan ei oikein kolahda.

Paras musiikki, mulla ei mitään lempi bändiä tai artistia ole. Olen aika kaikki ruokainen. Laulun sanat, hyvä laulu ääni  ja hyvä melodi tekee vaikutuksen.


Kamalin aika vuorokaudesta, varmaan maanantai kun pitää noussa viikonlopun jälkeen aikaisemmin ja tuntuu ettei lähde oikein käyntiin millään.

Paras aika vuorokaudesta, torstai kun pääseee töistä ja voi ns. valmistautua jo viikonlopun viettoon. 


Tästä menetän hermot, jos joudun samasta asiasta sanomaan monta kertaa. Vie pyykit, siivoa huone, korjaa tuo, tyhjennä reppu jne... saamattomuus hermostuttaa.

Tästä rauhotun, luonto ja retkeily luonnossa, jota tulee tehtyä  nykyään  harvoin. Hiljaisuus ja kiirettömyys.Huonoin mielialani, just kun menkat tulossa ja tuntuu ettei mikään onnistu ja ei jaksa silloin monesti oikein keskittyäkkään. Kaikki pännii, mieli maassa ja väsyttääkin pirusti. Vois vain vetää peitto korville ja nukkua.


Paras mielialani,  Liikunta suorituksen jälkeen. Olet itselle antanut jonku tavoitteen ja onnistut siinä. Oli se sitten tietty määrä leukoja tai pump tunnille lisäpainoja johonki sarjaan. Olet antanut kaikkensa ja sen jälkeen sauna. Rentoutunut ja puhdas raikas olo.


Kodin turhake, tämä olikin vaikein kysymys...hmmm...Tätä mietin tekstin loppuun saakka.
Olisko kielenkääntäjä, joka otetaan ulkomaan matkalle. Vissiin kerran ollut mukana. Paras tavara, munankeitin. Saa helposti kuoret irti :) sekä Moccamaster, ilman aamukahvia ei lähtis kyllä aamu käyntiin.


Vaate, jota en suostu pukemaan päälle. Onneksi on jo tuota itsesuojeluvaistoa, että napapaitaa en laita...ehkä korkeintaan naamiaisiin ja silloinki kyllä pitää olla perukki päässä, ettei kukaan tunnistaisi :).

Vaatteet, jossa viihdyn. Komppaan Nannia ja sanon pieru verkkarit :) eli löysät collarit, löysä pusero ja villasukat jalassa. Tästä kyllä välillä saan neidiltäkin kuulla, kun suunnistan kauppaanki näillä, heh :)


Haju, jota en kestä. Jumpassa jotkut miehet käyttävät tosi voimakkaita partavesiä/hajusteita, välillä tuntuu että suussa itellä maistuu hajut. Eli miehet älkää laittako niitä hemmetin hajusteita tunneille peittämään sitä hien hajua!!! Sorry!

Paras tuoksu. Tämä on helppo. Vastasyntyneen vauvan tuoksu, voisin säilöä sitä purkkiin ja käydä välillä haistelemassa sitä  sekä vasta leikatun nurmikon tuoksu, niin kesäinen.


Kamalin luonteenpiirre ihmisessä. Selkään puukottaminen, hyväksikäyttö,epärehellisyys ja narsistinen luonne.


Mukavin luonteenpiirre. Empattisuus, huumorintaju, rehellisyys, aitous, auttavaisuus ja  tietynlainen lapsenmielisyys.


Kiitos Nanni haasteesta <3  ja tämän haasteen voi napata kuka vain. Laitahan kommentti kenttään, jos teet haasteen. Näitä on aina kiva käydä lukasemassa.


Ihanaa maanantaita sinne kaikille. Meinasin eka kirjoittaa sunnuntai. Olen ollut koko ajan  ihan sunnuntaissa. Neidillä nyt syysloma, niin sai aamulla nukkua pitkään eli ihme ko tässä menee päivätki sekaisin.4 kommenttia:

 1. IHana kun nappasit haasteen vastaan, näitä on aina kiva lukea kun samalla toisesta oppii taas jotain uutta. Itse taas rakastan maksalaatikkoa ja jauhemaksapihvit nam...
  Täällä taas yksi sohvanvaltaaja pieruverkkareissa nauttii teekupposesta ja illan rauhasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta haasteesta, näitä on tosiaan aina välillä kiva tehdä ja se on tosi, että pääsee vähän ns. pintaa syvemmälle ihmisestä. Mulla maksalaattikossa tökkii ne hemmetin rusinat, niitä pitää vielä pullaanki tukkia. Pulla pullana ja rusina rusinana :) Mieki tulin just Ylitorniolta, lähdin heti töitten jälkeen ja olipa rankka ajo matka ko välillä tuo isias hermo painaa ja alkaa särkeen pakaraa ja jalkaa...ärsyttävää!!! Pieruverkkarit ja villasukat nyt jalassa, parasta :)

   Poista
 2. Mukava haaste ja kiva lueskella nuita, pieruverkkarit on kyllä hauskat ja mieluisat tääläki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö Sari tartut vain haasteeseen, näitä on aina kiva välillä tehdä ja lukea muittenki postauksia :) Taisi tulla uusi nimi collareille, heh pieruverkkarit...osuva nimi :) :) :)

   Poista