sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Uusi merkki

Varmaan useammalle tuttukin merkki, mutta itelle kyllä täysin tuntematon.

Reilu vuosi sitten avattiin lippulaivaliike Helsinkiin Aleksanterikatu 15 eli Massimo Duttin liike, itse en ole kyseisessä liikkeessä käynyt.

Merkkiin tutustuin  eka kerran syyskuussa Barcelonan matkalla, jossa meillä oli serkku tapaaminen. Yksi serkuista ostaa paljon Massimo Duttin vaatteita ja samalla tietysti käytiin Barcelonassa näissä liikkeissä, josta löytyikin useampi liike. Merkki on perustettu Barcelonassa vuonna 1985




Vaatteet kyllä heti kolahti makuuni, ihanan yksinkertaisia ja klassisia. Hinnat olivat kuitenkin kohtuu hintaisia, löytyi kyllä vähän kalliimpiakin juttuja.

Kerroinkin Barcelona postauksessa, että pari juttua tuli matkalta ostettua eli nämä tarttui mukaan Massimo Dutti liikkeestä. 






Puserossa kiinnitin erityisesti kauniisen vihreään väriin ja kiva rusetti kaulassa toi kivaa särmää puseroon. Nyt pitänyt puseroa Levis farkkujen kanssa. Uskon, että puseroa tulee pidettyä  mustan hameen ja mustien saappaiden kanssa. 



Mekon bongasin myyjältä päällä ja mekko löytyikin sitten kyselyn jälkeen minulle varastosta. Mekko ei ollut esillä missään, joten oli tuuria että sain mekon.






Mekko on malliltaan suoraviivainen, mutta juju on hihoissa. Puolipitkät hihat rusetteineen ja aukot hioissa tuo kivaa särmää myös mekkoon. Koruilla, huvilla ja kengillä saa juhlan tuntua mekkoon. Mekko ei ole ns. liian hieno eli pystyy käyttään muutenkin kuin vain juhlissa.

Tiedän ainakin nyt,missä käyn seuraavalla Helsingin reissulla vaateostoksilla.

Onko merkki sinulle tuttu?





2 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita ja etenkin tuo mekko sai paikkansa sydämestäni.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Naani <3

    Mekko olis voinut olla numeroa pienempi. Koot oli minusta isompia. Pusero on XS ja on mulle sopiva, vaikka tavallisesti käytän S tai M kokoa...vaikka leveät hartiat. Mekko ollut kerran nyt hautajaisissa päällä ja silloin oli vain huvi hartioilla ja hopea rannekoru ranteessa. Saa nopsaa eri ilmeen kyllä kun vaihtaa asusteita :) Taijan laittaa tämän sinne Hesan reissuun :)

    VastaaPoista