keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Bye bye October!

Lokakuu tupsahti vaivihkaa ohi.

Lokakuu pimeää, tuulista, paleltaa ja väsyttää, monesti on tuntunut että olis voinut vetää peiton korville ja jatkaa vain unia tai vaipua kokonaan talviunille, niin kuin karhu.

On pitänyt ajatella, että ei tätä kauan kestä. Ollaan nopeasti keväässä ja kevät aurinko alkaa paistaan. Positiivisellä ajatelulla pusketaan eteenpäin.
Lokakuussa tuli vähän sisusteltuakin. Oona sai Elisan huoneen ja se tuli laitettua uuteen uskoon ja neiti oli uudesta muutoksesta  oikein tyytyväinen.  Gedigon penkin sain makkariin ja tykkään siitä tosi paljon, käy moneen tilaan. Olohuone sai uuden ilmeen värikkäillä syksyn tyynyillä. Kodistamme oli myös juttua paikallisessa Lapin Kansassa, aiheena syksyn sisustaminen. Tiina oli kirjoittanut kivan jutun lehteen.

Tein hyviä löytöjä kirppareilta. Ostin tutulta kolme Artekin jakkaraa, jotka tarkoitus viedä kunnostettavaksi ja löysin myös kivat Keron lapikkaat jalkaan.
Yläkerran pesuhuoneeseen suunnittelin uutta ilmettä, jota nyt on alettu pikku hiljaa toteuttamaa pienellä budjetilla. Kynttilöitä on sytelty iltaisin ahkerasti ja leivinuuni lämpiää pakkaskeleillä. Elokuvissa on tullut parikin otteeseen käytyä, katsomassa Yö Syöttö ja Tuntematon Sotilas. Olen lokakuussa syönyt talven varalle hyviä rasvoja, joihin olen jo vähän koukussakin. Liikuntaa on tullut kiitettävästi harrastettua, jopa 5-6 krt/viikko ja siitä saa niin hyvän fiiliksen kun huomaa, että kunto on kasvanut. Ruokahalu on kyllä sen myötä kasvanut ja perkule sorruin karkkeihin pitkän karkkilakon jälkeen.

Tässä nyt tiivistettynä lokakuun tapahtumia ja myös kuvin intagram tilistäni, joka löytyy nimellä Muuttuvakotini.

Paljon muutakin on lokakuussa tapahtunut...ajoin autolla ojaan ja traktori piti käydä vetämässä. Suojelusenkelit oli onneksi mukana. Vanhin tyttö on saanut Helsingistä koko aika työn omalta alalta ja saanut uuden vuokra-asunnon. Viihtyy pääkaupunkiseudulla paremmin kuin hyvin ja äiti on onnellinen kun tyttö on onnellinen ja menee hyvin :)

Nyt otetaan marraskuu taas avoimin mielin vastaan ja onneksi tännekkin saatiin viime viikolla vähän luntakin, ettei ole niin pimeää. Positiivisellä asenteella yritetään mennä vielä pari kuukautta, niin silloinhan ne päivätkin alkaa taas pikku hiljaa piteneen. Ei tässä muu auta :)2 kommenttia:

 1. Kivat kollaasit! Niin paljo kerkiää kuukaudessa tapahtumaan, välillä vähän ikäviäkin tapahtumia..onneksi oli niitä suojelusenkeleitä! Ensilunta odotettiin täälläkin kovasti ja kiva kun sitä vähän saatiinkin, on kyllä kaunista! Mukavaa marraskuuta sinne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päde <3

   Joo, lähdin kesärenkailla ja kelit yhtäkkiä vaihtuikin matkan varrella liukkaaksi.Onneksi vauhtia ei ollut kuin 40-50 ja ei tullut vastaan ketään. En pystynyt tekemään oikeastaan mitään, auto meni vain. Onneksi ei tullut isoa autoa vastaan, olis ollut menoa. Nyt oonki tosi varovainen ollut liikenteessä ja on talvirenkaat alla :) Samoin sinne kukavaa ja antoisaa marraskuuta <3

   Poista