perjantai 27. lokakuuta 2017

Huippu kirpputori löytö!



Viime aikoina on tullut kovasti laitettua omia tavaroita kirppis sivuille myyntiin ja samalla sillä silmällä katsonut myytäviä tuotteita, jos  sattuis jotain kiinnostavaa.

Eilen sitten sattui silmään yx kiinnostava tuote ja vielä tuttavani myi niitä, eikö heti viesti perään yv, av...



Keron lapikkaat.

 Olen pitkään halunnut lapikkaaat, mutta melkein 400 euron hinta on ne jättänyt kiltisti hyllylle. Harvoin ostan käytettyjä kenkiä, koska mulla ns."ronkeli" jalka. 25 euron hinta sai ostamaan kengät ja tiedän, että näitä käytän vain silloin tällöin jalassa eli ei tule arkipäiväiseen käyttöön. Loppujen lopuksi maksoin kengistä 20 euroa ja sain vielä kyydinki tutulta  kaupungista kotiin eli hyvät kaupat tuli tehtyä :)




Olisittapa nähneet neidin ilmeen kun tulin kotia ja esittelin kengät. Ilme oli sen näköinen, että NYT äiti on mennyt ihan sekaisin, heh, heh ,heh...




Käsittelin kegät mehiläisvahalla ja pitää vielä kerran ainaki sutia. Minusta kengissä on myös kaunis painettu kuvio.




Sivussa on kivat nyörit ja koristeet






Kenkiin mahtuu sopivasti villasukka ja tarkoitus pitää vähän pitempää villasukkaa eli saa näkyä kauniisti sukan varsi kengästä. Uskon, että tulen kenkiä pitämään paksujen sukkahousujen ja villahameen kanssa sekä myös farkkujen.

Ite tykkään  tietyistä Lapin jutuista kovastikki, niin kuin  esim. sisustuksessa poronsarvet, taljat ja vaatteissa tietyt villapuserot, korut, käsineet yms. Tämä korostuu enemmä talvella.


Viikonloppuna tarkoitus käydä elokuvissa katsomassa Tuntematon Sotilas ja suunnistaa Kemiin Taiteiden Yöhön, jossa Oonan tanssiryhmällä esitys sekä käydä viimeistään sunnuntaina  Aineen Taidemuseossa Taidebasaarissa eli kivaa ohjelmaa viikonlopulle luvassa. Hyvä niin, neidillä alkoi nimittäin nyt vasta syysloma :)


Vaihderikasta viikonloppua sinnekkin :)

Halein









4 kommenttia:

  1. Niin täydelliset. Syksyn olen olen tässä pohtinut saappaiden ostoa mut on ollut niin paljon osteltavaa että saappaat on saaneet unohtua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, meillä neiti oli eri mieltä tydellisyydestä. ei aikonut lähteä minun kanssa liikenteeseen, jos lapikkaat pistän jalkaan. On nuo lapset hauskoja :) Minun kans pitäis ostaa mustat nahkasaappaat,mutta vastaan ei ole tullut sopivia ja kohtuu hintaisia. ovat aika tyyritä ja en huoli ko nahkaiset, kestävät aikaa. Yhdet onki mustat, ovat jo yli 10 vuotta vanhat ja malli ns. vanhan aikainen. Nyt haluttais mahdollisemmat yksinkertaiset, jotka sopis monen asun kanssa :)

      Poista
  2. Mahtava löytö ja hyvin pidetyn näköset ovat!
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös ookki Sari :) Piti näitä heti käsitellä kärjestä mehiläisvahalla ja vielä pitää sutia ainakin kerran.
      Joo, pitää lähteä kohta taidebasarille katsomaan käsitöitä ja esityksiä eli kiva sunnuntai päivä tiedossa. Teilläkin oli kiva vko loppu Roissa <3, ainakin siellä oli porukkaa liikenteessä :)

      Poista