sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Mennyt ja tuleva vuosi.

Vuoteen on paljon mahtunut kaikenlaista, iloa ja suruakin.


Monta hienoa reissua on perheen kanssa tehty sekä kiva Barcelonan reissu serkkujen kanssa. Vuoden aikana olen tutustunut uusiin kivoihin ihmisiin  sekä nähnyt ihania lapsuudenkaveria...saanut kunnon nauru terapiaa. Vanhin tyttö muutti etelään ja sieltä sai työpaikan sekä kivan uuden asunnon. Tietysti haikea olo tytön muutosta, mutta onneksi lentokone lentää ja tunnissa olet jo perillä.
1 1/2 vuotta olen saanut olla töissä isossa kerrostaloprojektissa ja tänään päättyy työsoppari eli tuleva 2018 vuosi on työsuhteen täysin avoin. Positiivista tässä on, että nyt kun olen enemmän kotonakin, niin äiti voi olla meillä pitemmän ajan.

Huoli ollut suuri  äidin sairauden takia, äidillä todettiin vuosi sitten afasia. Joka on vauhdilla mennyt eteenpäin ja surukseen tähän ei ole lääkettä. Toivotaan, että äiti mahdollisimman pitkään selvityisi omassa kodissaan.

Uuden vuoden lupauksia en aio  sen kummemmin tehdä, vaan yritän tulevana vuonna syödä vähemmän sokeria ja muutenkin syödä terveellisemmin. Nyt varmaan mennäänki aika pitkälti koti ruoalla, kun ei enää tule käytyä ulkona syömässä kun on kotosalla. Kuntoilua jatketaan edelleen sen 5-6 krt/viikko, siitä saa vain niin hyvän olon ja selkäkin tykkää liikunnasta. Yritän kotona myös saada näitä kesken eräisiä remontti ja karsimis juttuja  tehtyä loppuun. 
Ensi vuonna olen enemmän ystäviin yhteyksissä ja käyn myös kylästelemässä. 

Eilen aloittelin jo vähän uutta vuotta, kävin ostamassa erilaisia juustoja ja keksejä sekä pari tulppaani kimppua maljakkoon. Tänään mennään koko poppoo  viettämään ystävän luo uutta vuotta, meitä kokontuu sinne 4 perhettä. Lupauduin olemaan kuskina. Tänään vielä herkutellaan ja sitten alkaa vähän terveellisempi elämä.Toivon tältä vuodelta, että saisin olla terveenä ja tämän salin ovea saisin monta kertaa aukassa myös ensi vuonna. 
VINKKI!!!Ruotsin puolelta Ica-Maxsista ostin näitä pieniä "kippoja", joihin voi laittaa erilaisia täytteitä. Katkaraputäytteen laitan näihin ja suosittelen kokeilemaan, on muuten  sairaan hyviä. Ajattelin viedä nämä uuden vuoden maistiaisiksi.
Illalla syödään perinteisesti tortilloja ja paljon muita herkkuja.


Oikein ihanaa uutta vuotta sinne kaikille ja kiitos teille kaikille lukijoille tästä vuodesta <3 <3 <3 


Ensi vuonna nähdään <3

9 kommenttia:

 1. Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta myös sinne Tornioon ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne Tiina <3

   Olipa ihana herätä aamulla kun ei ollut pää pipi .)

   Poista
  2. Eli oikein hyvä alku uuelle vuoelle :)

   Poista
 2. Oikein ihanaa uutta vuotta ja toivottavasti tämä uusi olisi edeltäjäänsä onnellisempi.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Nanni <3

  Huolet tahtoo vain kasvaa, kun vanhemmat vanhenee :(. Toivotaan, että kaikki menee hyvin. Nokka kohti uutta vuotta :)

  VastaaPoista
 4. Oikein ihanaa uutta vuotta Päivi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari ja samoin sinne hyvää uutta vuotta <3

   Poista
 5. Tosi ihanaa ja hyvää Uutta vuotta 2018 myös sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tuija ja kuin myös sinne oikein ihanaa uutta vuotta <3

   Poista