perjantai 29. joulukuuta 2017

Suosikit nyt ja 3 vuoden takaa...

Kolme vuotta blogi kirjoittelua tuli nyt  lokakuussa. 502 blogi julkaisua on mahtunut kolmeen vuoteen, voiko tuo olla totta??? Piti ihan vielä laskimella tarkistaa, että olenko noin monta blogi postausta tehnyt. KYLLÄ, pitää paikkansa :)
Eka kuvaksi laitoin  Jutta K. suunnitelman tyylikartan, josta edelleen tykkään tosi paljon. Logo ja banneri on myös Jutan käsialaa ja en ole niitä kyllä heti vaihtamassa, tykkään niistäkin edelleen. Jutalla on myös blogi nimellä Oblik.fi ja pääset sinne tästä KLIK.
Jotain pientä muutosta haluttais tehdä  vuoden alussa blogin ulkonäon suhteen, mutta en ole vielä oikein keksinyt mitä??? Hyviä ehdotuksia otetaan vastaan :)Kolmeen vuoteen mahtuu monen moista postaus aihetta ja kolme luetuinta blogi postausta pääset lukemaan, kun klikkaat punaista KLIK linkkiä.Linkit kuvan alla.
Kuva hyväfiiliksen odotustilan seinästä ja kuvakollaasista.1. Laminaatin maalaus KLIK


2. Hyväfiiliksen uudet tilat ja sisustussuunnittelu KLIK


3. Opiskelijan asunto pienellä budjetilla  KLIKVuoden 2017 kolme luetuinta blogi postausta on ollut:


1. Huippu vehe/yhteistyö  KLIK

2. Ihania kirpputorilöytöjä  KLIK

3. 10 päivää, 3000kilometriä ja seitsämän päivää  KLIK


Luetuimmat  kolme postausta ovat olleet aika laidasta laitaan, eikä välttämättä niin sisustuspainotteisia eli lifestyle/sisustus aiheille jatketaan tulevaisuudessakin. Sisustus ja Diy juttuja kyllä myös luetaan  edelleen ahkerasti, mutta listasin nyt  kolme luetuinta.

Joulukuun luetuimmat on tietysti joulu jutut, jotka liittyvät joulu sisustamiseen ja askartelu /diy juttuihin. Ensi vuonna vielä palaan tuohon luetuimpaan juttuun eli laminaatin maalaukseen. Tässä teille "pientä" viikonlopun luettavaa, jos et ole vielä ehtinyt näitä lukasemaan .).

Kello jo häämöttää melkein 24.00 ja taidan sukeltaa tuonne sängyn pohjalle.Eikö öitä sinnekkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti