maanantai 9. huhtikuuta 2018

Tytön valoisa yksiö

Perjantain ajoimme tytön luo etelä suomeen ja eilen iltapäivällä olimme  jo takaisin eli nopea kahden päivän visiitti takana. Veimme samalla tytölle  lisää tavaroita ja lauantaina oli ohjelmassa Vermon ravit, johon suuntasimme koko poppoo.

Vanhimman tytön vuokra-asunto alkaa pikku hiljaa näyttämään jo kodilta eli tavarat ovat löytäneet paikkansa. Vuokra-asunto on uusi ja neliöt on minusta tässä asunnossa osattu käyttää hyödyllisesti. Asunnossa on käytetty vaaleita materiaaleja lukuunottamatta keittiöön grafiitin harmaata tehosteseinää.

Otin muutaman kuva olohuoneesta, joka sillä hetkellä oli kuvaus kuntoinen.Lattiassa oli melkein valkoinen laminaatti lankku kuosilla, josta kivasti näkyi puun syyt ja seinät kaikki oli maalattu valkoisella maalilla. Huonekorkeutta tässä tilassa on varmasti yli kolme metriä. Iso ovi ikkunoineen tuo kivasti valoa tilaan. Pieni ranskalainen parveke tuo pienen kivan lisän, että saa tuuletella petivaatteita yms. Verhoja ei tilaan ole laitettu...ehkä vasemmalle reunalle voi jotkut kivat vaaleat läpikuultavat verhot sopia.
Seinät vielä ammottaa tyhjyttään, mutta tytöllä oli jo visio mitä seinille tulee.
Yksiö on sisustettu Tori.fi , Ikean ja kotoa saaduilla huonekaluilla ja tavaroilla. Esimerkiksi kuvan divaanisohva on Tori.fi sivulta ostettu 60 eurolla ja kotiinkuljetus kuului hintaan. Sohva saa nyt ainakin vähän aikaa olla tilassa. Tarkoitus jossain vaihessa tytöllä ostaa kolmen istuttava ja vaaleampi sohva sekä jokin kiva näyttävä kattolamppu sohvapöydän päälle.

Hayn tarjoilupöydän toin yläkerrasta tytölle lainaan ja maton olen antanut aikaisemmin. Kannellisen purkin ostin Jyskistä tuliaisiksi, saa laittaa avaimet siihen. Vantaan ikeasta haettiin sivupöytää eteisen käytävälle, mutta olikin kaikki loppuneet joten pitää hakea se täältä Haaparannalta. Saa siihen sitten laittaa purkit ja purnukat nätisti esille.


Vasemmalla reunalla näkyy peilin nurkka, tästä lähtee rappuset ylös jossa on makuuhuone. Tällä hetkellä en ottanut makuuhuoneesta kuvaa, kun tila oli kaoksessa. Tilassa on 160 leveä sänky, kampaupöytä, reelinkitanko vaatteille sekä  vanha lypsyjakkara yöpöytänä.
Ylhäältä otettu kuva, kun tila oli vielä tyhjänä. Tilassa sama lattia kuin alakerran huoneessakin ja vaaleat maalatut seinät. Yksi pieni komero löytyy tilasta myös vaatteille. Kirkkaat lasit tuovat kivasti valoa alakerran ikkunasta. Yläkerrassa on myös pieni ikkuna.
Alhaalta otettu kuva, kun asunto oli vielä tyhjänä. ( pahoittelut huonosta kuvanlaadusta) Rappusten ala-osa oli kivasti hyödennetty komeroilla ja yhdellä laatikolla. Keittiöhän ei ole kovin iso. Ainoa tumma seinä oli keittiössä, josta tulee kivasti kaapistot esiin. Mikroa keittiö ei kaipaa, kiitos siitä nopea liesi ja uuni. Olisi vain vienyt laskutilaa.
Pöydän yläpuolelle tytöllä tarkoitus ostaa jokin kiva hylly, johon saa laittaa motteja ja aamiaskulhoja. String hylly sopis tähän kuin nakutettu.
Lamppua tähän ei tartte, koska tilassa on hyvät isot spotit kattoon upotettu.


Kaunis valoisa yksiö, jossa tyttö viihtyy. Kuvista puuttuu pesuhuone/wc-tila, josta nyt jäi kuvat ottamatta...ehkä sitten myöhemmin.

Nyt suunnistan asioille ja oikein ihanaa aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!<32 kommenttia:

 1. On kyllä kerrassaan tyylikkäästi sisustettu koti, tykkään.
  Oi, hän sai tuon keinutuolin. Se on mun haavelistalla npro.2 ykkösenä on se uusi sohva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni <3


   Tori.fi sivulta ostettu paljon tavaraa edukkaan hintaan :)

   Joko sohva ostettuna?


   Poista