tiistai 11. syyskuuta 2018

Aika hyvät combot.

Kolmen päivän vapaat on saanut aikaan sen, että nyt pari päivänä olen vain  siivonnut. Eilen aloittelin yläkerrasta  ja tänään aamusta siivosin sen loppun, samalla myös siivosin keskikerroksen.

Kesä onkin menty kerta viikkoon imuroimalla, jos ihan nyt sitäkään ja ehkä pari kertaa olen pyyhkinyt märällä lattiat. Tänään luutusinkin konttaamalla lattiat. Nyt on vähän aikaa puhdasta ja siistiä. Samalla vaihdoin myös petivaatteet kaikkiin sänkyihin, kiva pujahtaa puhtaisiin petivaatteisiin suihkun raikkaana.

Siivouksen lomassa vaihdoin päikseen takaisin yläkerran aulan ja olohuoneen maton. Minusta vaalea villamatto sopii paremmin värikkäiden ja erilaisten tyynyjen kanssa, tuo kivan rauhallisen combon. Matto on myös ihanan pehmeä  ja lämmin jalalle, kun ilmatki viileni.






Samalla testasin Vitran pikkupöytää olohuoneen sohvapöydän kanssa ja tämäkin on aika kiva combo. 




Vitran pikkupöytä mulla on ollut sohvan päässä  Egg tuolin vieressä.





Vitran pikkupöytä tuo lisätilaa ja ilmavuutta. Valkoiset lasipöydät on olleet meillä kauan, varmaan lähemmäs 16 vuotta. Pikku muutoksella saa olohuoneeseen uutta ilmettä. Lasipöydät jäi vielä olohuoneeseen, mutta varmaan jossain vaiheessa toisen pöydistä vien varastoon vähäksi aikaa ja laitan Vitran pikkupöydän tilalle. Nyt en jaksanut alkaa kantamaan varastoon, koska oli muutakin puuhaa.



Tämä compo kyllä näyttää kivan kevyeltä, kun kuvaa kattoo eli taitaa varastoon toinen olohuoneen pöytä mennä sittenkin aika piakkoin.


Varastosta puhenollen. Olen tässä siivouksen lomassa  käynyt  myös vaatevarastoa ja vähän muutakin  tavaraa läpi. Nyt on myös kirppispöytä varattu kaverin kanssa. Osan olen tänään laittanut fb-kirppiksen kautta myyntiin ja kivasti tavara vaihtanut omistajaa. Ihanaa kun saa kaappeja tyhjennettyä ja ylimääräiset tavarat kiertoon.

Itse olen melkein kaikki kesän vaatteet ostanut kirppareilta ja lupasinkin tässä tehdä niistä koosteen. Piakkoin sekin tulossa.

Huomena vielä vapaata ja sen aattelin pyhittää ihan vain olemalla ...ehkä suunnistan illalla jonnekkin jumpalle. Kuntoilut on taas alettu pikku hiljaa kesän jälkeen. Toissa iltainen Body Pump tunti tuntui eilen kyllä jäsenissä. Eilen oli pakko mennä  syvävenyttely tunnille ja teki kyllä hyvää kipeille lihaksille. Kerta viikkoon yritän käydä syvävenyttely tunnilla, ettei mensi kauhean jäykäksi kroppa ja liikelaajuudet säilyis. Sunnuntaisin Pumppia ja maanantaisin syvävenyttelyä eli tässäkin aika hyvä combo :)


Eikö ihanaa tiistai iltaa sinne kaikille <3, tänne tuli nyt aivan järkyttävä sade.











8 kommenttia:

  1. On tosi hyvä nyt.Ihana raikas ilme ja kevyt syksyinen fiilis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna <3 Taitaa huomenna toinen lasipöydistä lähteä vähäksi aikaa varastoon :)

      Poista
  2. Siepä olet ollu reippaana sielä!
    Nätin näköstä on ja tuo pikku pöytä soppii hyvin tuohon.
    Kaislat on ihania, mieki haluaisin, mutten ole kesälä ehtiny koluta rantoja. Mullaki nyt parit vappaat eessä ja puuhaa on ;)

    Tääläki sato illalla kovan satheen.
    Kivvaa viikonjatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko oli jo tehdä ns. parempi siivous ko koko kesänä ei ole tullut kuin vähän sieltä täältä ohennettua. Nyt sattui vielä kolmen päivän vapaatki. Pikkupöytä sopii kyllä täydellisesti ja silloin kun tilasin tämän, niin olikin ajatus alunperin se tähän laittaa, mutta näytti kivalta sivupöytänäkin. Tykkään tällaisista monikäyttöisistä huonekaluista :) Uudempaa sohvapöytää olen jo pitkään haaveillut ja uutta sohvaa, mutta vielä ei ole niiten aika. Kulutetaan tuo sohva ekana puhki ja sitten ostan kummatkin yhtäaikaa.Sohva tulee silloin kyllä pitempi ja syvempi. Samalla lähtee myös yhdenistuttava divaani pois, saa lisätilaa ja avaruutta samalla. Sohva, divaani ja sohvapöydät onki jo lähemmäs 15 vuotta vanhoja eli ei täällä kovin useasti vaihdella huonekaluja :)

      Kiva kyllä kun tuli vähän vettäkin ko laitettu vähän nurmen siemeniä kylvämään, jos nyt alkais nekki kasvamaan. Heinät on kyllä kivoja ja erilaiset oksat.

      Ihanaa viikkoa sinne, mie lähen kohta syömään. Hellu lupas tarjota lounaan :)

      Poista
  3. Reipas sinä! Tuo matto on kyllä ihana ja pikkupöytä on hauska tuossa olkkarissa ison pöydän kamuna. Ihanaa vapaapäivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä pitää yrittää olla reipaski ja saada kotona jotain aikaiseksi. Olen just tehokkain silloin, kun tiedän ettei ole paljon aikaa. Tykkään kans kovasti pienestä muutoksesta. Pitää lähteäkki nukkumaan ko klo. soi 7.00 töihin, nyt tullut valvottuakin pitempään...oon ollut kyllä ylhäällä jo 7.00 maissa ja päivällä olen saattanut ottaa pienet nokoset. Kivaa loppu viikkoa sinne ja kohtahan on taas vko loppu :)

      Poista
  4. Aivan ihanan näköinen olohuone. Katsoin aluksi nopeasti, että kuvat olivat tämän vuoden Habitaresta Marimekon osastolta. Tarkemmin silmäiltyäni ihanan raikas ja monipuolinen kokonaisuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Marimekon torkkupeitto on tänä vuonna ostettu uutena, ihastuin tähän väriin kovasti. Marimekon, Annon osastot jäivät Habitaresta erityisesti mieleen ja ihanan Kristiinan patsaat <3. Harmi kun ite ei päässyt Habitareen, näytti moni osasto tosi kiinnostavalta ja ihanan maanläheiseltä. Tykkään kans kovasti ilmeestä.

      Poista