tiistai 14. syyskuuta 2021

Syksyksi lämpöä liiveillä ja asuun uutta ilmettä.

 Tiiättäkö mitä? 


Kun katson ikkunasta, niin tulee taivaalta lunta...OMG!


Talvi tulee ja pikku hiljaa saakin alkaa pukemaan lämpimämpää ylle. Tänään mulla on vapaa päivä ja lupasinkin tehdä blogi päivityksen liiveistä, lähinnä neuleliiveistä ei toppaliiveistä.


Liiveillä saakin "kätsysti" vaihdettua asuun kuin asuun ilmettä. Siis luvassa kunnon kuva "pläjäys". Kuvat otettu kännykällä ja selfie periaatteella :). Otin osan kuvista tänään tytön tankohuoneessa, koska siellä parempi luonnonvalo ja osa kuvista onkin otettu aikaisemmin eteistilassa ja  näistä kuvista onkin vilahdellut osa tuolla instagramissa.







Mekko on paikallisesta  La perle liikkeestä. Ostin tämän kesällä rippijuhliin ja nyt kokeilin siihen kirpparilta ostettua vaaleata liiviä. Mekkoon kuuluu myös vyö, mutta otin sen nyt pois ettei jää "pönöttään". Liivi sopii myös tämän mekon kans hyvin.



Mekon alle kuuluu alusmekko ja tätä käytin myös toisen vaalean mekon alla.



Liivi tuo sopivaa rentoutta. Nahka korut on paikallisen SagaMaaret Ky valmistamat ja koruja saa mm:ssa ostaa La Perle liikkeestä.








Sama liivi, mutta eri mekko. Kummatkin ovat kirpputori löytöjä tai tämä viimeinen mekko  oli heitetty eteiseen laatikkoon, josta saa ottaa ilmaiseksi :). Mekko on aika ohutta, osaksi silkkiä. Alla mulla alusmekko ja tätä varmaan talvella tulee pidettyä paksumpien sukkahousujen kanssa.







Tämä Beige liivi on myös kirpputori löytö ja tätä kokeilin mekon ja housujen kanssa. Pusero on myös kirpputorilöytö :) Korut on Kemitär liikkeestä ja on Aarikan valikoimasta.





Kerroin Instagramissa kerran, että lähdin ostamaan rintsikoita ja niitä en löytänyt vaan löysin kivan vihreän mekon, heh. Sopivan pirtsakka väri. Tähän kokeilin myös  tätä vaaleata liiviä, joka passasi myös hyvin eli tähänkin käyttöikä pitenee. Aluksi epäilin tähän liiviä, kun takana on nauhat, jos ne alkaa selässä rumasti "pönöttään". Liivi on kuitenkin aika paksu ja näin ei pääse tapahtumaan. Hyvä niin :)

Saappaat oon ostanut muutama vuosi aikaa ja en ole ehtinyt niitä oikein pitämään eli nyt niillekkin tulee varmaan käyttöä.





Marimekon Jokapaidan päälle sopii mainiosti myös liivi ja tietty muidenkin paitapuseroiden kanssa :)  Tämän liivin ostin viime reissulta Oulun Sokoksesta. Kaivoin kaapin perukoilta vanhan villalaukun esille, jonka kanssa ollaan vietetty jo yli 10 vuotta :).




Liivissä on kivat halkiot sivussa ja liivi on sopiva kevyt sekä mahtuu hyvin takinki alle. Äidin yli 40 vuotta vanha hame toimii myös liivin kanssa. 




H&M valikoimasta ostin tämän liivin. Koko tässä on S ja XS olisi ollut ehkä vielä parempi koko, tämä on väljää mallia. Ite tykkään pitää  neuleita ja tällaisia rennompia liivejä osaksi housun sisällä.


Uskon, että näitä kaikkia liivejä tulee pidettyä paitapuserojen, t- paitojen ja poolojen kanssa sekä tietty hameiden ja mekkojen eli ovat monikäyttöisiä. Pitkä liivi olisi vielä kiva löytää jostain. Ennen mulla on ollut tiukempia ns. slipoverejä, joita on tullut pidettyä poolojen kanssa. Nyt vähän tällainen rennompi luukki on mieleen. Ostankin paljon vaatteita kirppareilta ja osan kaupasta. Varmaan ekana käyn katsomassa kirpputorilta löytyykö pitkää liiviä ennen ko suunnistan kauppaan.


Nyt kun sain tämän  kirjoituksen loppuun, niin maa on jo ihan valkoinen ja meillä on vielä ulkona aurinkovarjo, paviljongin katos ja osa kalusteista vielä pihalla. Lumentulo kyllä yllätti täysin. Huomenna varmaan pitää kaikki kantaa sisälle eli sitä ennen pitäis siivota kellari, johon tulee polyrottinkikalusteet eli hommaa riittää näin vapaallakin.


Onko siellä muita jotka tykkäävät erilaisista liiveistä? Mikä oli näistä asusteista suosikkisi?










2 kommenttia:

  1. Voi, miten upeita asukuvia ja liivistä on kyllä moneksi!!
    Tyylikäs leidi sielä ♥
    Mie en omista yhtään liiviä, voiski yhen ostaa talveksi.

    Hirveä ilma ollu tänhään, täälä täys talvi, onneksi sullaa vielä pois-

    Kivaa viikkoa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari <3 Liivillä kyllä saa uutta ilmettä ja mekoillekkin lisäaikaa eli voi pitää muutenkin kuin kesäkeleillä :)

      Ihan järkky ilma. Saa nähdä miten paviljongin kangas kestää lumen painoa, toivottavasti ei hajoa.

      Samoin sinne kivaa viikkoa <3

      Poista