perjantai 13. marraskuuta 2015

Copenhagen decorator`s paradise

Kööpenhamina sisustajan paratiisi, näin kyllä vois yhdellä lauseella kiteyttää tämän.

Jos täältä ei löydä sisustaja mitään kotiin viemiseksi tai saa ideoita sisustamiseen, niin ei sitten kyllä mistään muualtakaan. Sisustusliikkeitä ja pieniä putiikkeja on joka lähtöön ja moneen sisustusmakuun löytyy varmasti jokaisella jotakin. Onhan Tanska suunnittelijoiden ja design tuotteiden ns. mekka.


Yksi mielenkiintoine kohde oli By Lassen office, jossa sain muutaman sanan vaihtaa Henriettenin kanssa. Hän toimii By Lassen Pr ja viestinnän koordinaattorina.By Lassenin tuotteet ovat mulle olleet n.pari vuotta tuttuja. Kubus 4 kynttelikköä löytyy ja viimeinen hankinta on ollut Kubus 8 kynttelikkö. Kubus kynttelikkön on suunnitellut Magens Lassen 1962.
Eli mistään uudesta tuotteesta ei ole kyse.Kubus Bowl kulho löytyy myös kokelmista ja kulho on myös Magens Lassen suunnitelma 1962.By Lassen tapetit olivat itselle uusi tuttavuus, vaikka tapettien kanssa pyörinyt useamman vuoden työn merkeissä. Tapetit on suunnitellu myös Magens Lassen 1946.
Ihania kuoseja, vaaleita ja graaffisia. Voisin kotona jonkun seinän tapetoida näillä kuoseilla.


Kotiin viemiseksi olisin voinut ottaa näistä By Lassen tuotteista kaikki. Stropp koukut odottaa vielä asennusta kotona. Muutama tuote kyllä tarttui mukaan eli mitkä mahtui käsimatkatavaroihin eli en ostanut nojatuolia tai hyllysysteemiä :) Tämä kuva otettu Illums Bolighus liikkeestä.


Illums Bolighus liike, jonka meinattiin ns. missata. Onneksi kurkkasin tarkemmin liikkeeseen, kun menin ottaan näyteikkunasta kuvan. Näyteikkuna ei houkutellut kauheasti, enemmän otin kuvan kun se oli niin punainen, joka ei ole lemppari värini. Ikkunassa oli eri suunnitteljoiden tuotteita.Illums Bolighus oli moni kerroksinen huonekalu ja sisustusliike. Löytyi myös vaateosastokin.
Tuotemerkkejä oli laijasta laitaan.
Kummasti sitä aina vain suuntasin By Lasssen osastolle :)

Le Klintin kauniit tähdet.
Kivasti tulivat esiin tummasta seinästä.
Vipp osasto.Illums Bolighus päivän tarjoustuote oli laitettu esiin seinälle isona tauluna.
Jos ei ehtinyt Kööpenhaminassa käydä Illums Bolihus liikkeessä, niin Köpiksen kentältä löytyi pienempi liike.
Yksi kohde oli Hay showroomVälillä piti istahtaa, jalat alkoi olemaan jo aika muusia. Hauska Hayn lamppu ikkunalaudalla.
Hay showroomista löytyy myös pieni putiikki, mistä sai ostaa Hayn tuotteita. Pitihän yksi tavara ostaa sieltä muistoksi.


Paljon tuli liikkeitä käytyä läpi ja laitoin tähän muutamasta liikkeestä kuvia. Kirkossakin tuli reissulla käytyä ja yx mielenkiintoisin oli tämä, kirkon katossa roikkui Lokki valaisimet :)...olen kyllä keittiössä, makuuhuoneissa, työhuoneissa nähnyt näitä, mutta en kirkossa.
Palataanpas seuraavalla kerralla, mitä sisustusjuttuja tarttui sitten mukaan Köpiksen reissulta.


SET!
NÄHDÄÄN!2 kommenttia:

  1. Oi, oi! Kyllä olis mukavaa päästä käymään tuolla. Mie en ole koskaan käynyt tanskassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiina. Ehdottomasti kannattaa käydä ja kesällä varmaan vielä kivempi. Meillä ei säät oikein suosineet, välillä oltiin niin lisku märkiä :( Luulajasta näppärä kyllä lentää ja hinnatkaan ei niin pahoja, kun hyvissä ajoin kattoo lennot. Tuolla olisi kyllä kiva käydä naisporukalla :) Paljon ihania liikkeitä ja muutenkin paljon nähtävää. Suosittelen kyllä kaikkien käymään!

      Poista