perjantai 20. marraskuuta 2015

Kaudenhoitoilta luonani

Eilen vietettiin kotonani kauneusiltaa. Sanna Palm vasemmalla ja Sannan avustaja Silja pitivät meille naisille Oriflamen kauneusillan.  Sannan olalla kaunis Oriflamen viikonloppu laukku.
Iltaa vietettiin yläkerran aulassa, jossa oli sopivasti pieniä pöytiä ajatellen tuotteiden esille panoa.

Pikkupöydät toimi näppärästi eri tuotteille. Mattoa ei ole otettu iltaa varten pois, vaan olen myynyt sen ja uutta en ole vielä hankinnut.
Kun tuotteet oli aseteltu aulaan ja pesuhuoneeseen, niin oli aika alkaa ns. toiminta.

Sanna ekana kertoi Oriflamen toiminnasta ja miten on lähtenyt toimintaan mukaan.


Muutama sana Oriflamesta

Oriflamen on vanha Ruotsalainen yritys, jonka on perustanut kaksi veljestä v.1967.Oriflame toimii yli 60 eri maassa ja heillä on oma tuotanto eli välikäsiä ei ole. Tuotteet ovat laadukkaita ja niitä kehitellään koko ajan. Mikä parasta, tuotteita ei koskaan testata eläimillä ja ovat luonnonmukaisia. Monet tuotteet ovat voittaneet laadullisesti monet ns. kalliit tuote merkit. Sanna sanokin, että monilla harha käsitys tuotteista, kun ovat niin edullisia. Moni luulee, ettei halpa voi olla hyvä. Tuotteissa ei ole niitä välikäsiä, joille joudutaan maksamaan ja purkit purnukat ovat kierrätysmateriaalia, joten kustannukset pysyvät niissä minimissään ja näin ollen tuotteisiin ei tartte laittaa kallista hintaa. Monet tuotteet ovat reilun kaupan tuotteita. Sanna kertoi, että hän on monille aineille allerginen ja Oriflamen tuotteista ei ole hänelle tullut mitään.


Ihoanalyysi


Kun iho oli puhdistettu otsa, poski ja lean alueelta, niin Sanna teki meille jokaiselle ihoanalyysin tietokoneella.Anturalla mitattiin ihosta kosteustasapaino ja rasvaisuus.Minun pitää hieman lisätä kosteuden käyttöä ja rasva arvot olivat 16%, joka pitäisi olla 100% eli pitäisi syödä omega 3 tabletteja ja iholle öljykuuri. Yllätys oli monelle, että arvot olivat rasvaisuudessa 0 %.
Ihoanalyysin jälkeen Sanna valitisi jokaiselle sopivan ihonhoitosarjan ja päästiin testaamaan niitä.
Ekana jokainen pesi vielä paremmin ihon harjalla ja Sannan valitsemalla puhdistusaineella.


Panta päähän ja puhdistus harjalla. Harjalla puhdistusta ei tarvitse tehdä kuin iltaisin ja minuutti riittää.
Mulla on ollut ekana testauksessa tämä  ecollage sarja
Nyt vajaa viikon ollut testauksessa tämä Time Riversing sarja, joka on tarkoitettu +45 vuotiaalle.Vajaan viikon ollut myös testauksessa Milk Honey gold sarja vartalolle, johon kuuluu ihon kuorinta-aine, kosteuttava vartalon pesuaine ja kosteusvoide.


Hyvä ihon puhdistus on hyvä tehdä ennen kuin tekee meikinki, näin saa kauniin lopputuloksen ja meikkikin pysyy paremmin.


Puhdistus iltaisin :

Harja + puhdistusvaahto yhdessä 1 minuutti

Kasvovedellä puhdistus

Silmänympärysvoide ja levitys nimettömillä sormenpäillä, ns.silmä/poskiluun kohdalle. Ei yläluomelle ja ei suoraan silmän alapuolelle. Tässä asiassa olenki tehnyt väärin :(. Ihme... kun on joskus olutkin pussit silmissä.

Iho seerumi iholle ja lopuksi yövoide.

 Aikaa näihin menee 3 minuuttia.


Puhdistus aamuisin :

Aamuisin muuten samat rutiinit, mutta harjausta ei tarvitse tehdä eli kasvovesi, silmänympärysvoide,seerumi ja päivävoide riittää ja aikaa menee näihin yhteensä vain 2 minuuttia.

Kiitos kaunis vielä pirsakalle Sannalle ja Siljalle, me naiset saimme paljon uusia vinkkejä kauneudenhoidosta ja meikkaamisesta. Uskon, että otetaan keväällä taas uudestaan ja tehdään uudet mittaukset, kun olemme tuotteita käyttäneet :).Kiitos Sanna, Silja ja kaikki vieraat kun olitte illassa mukana!!!


Ihanaa viikonloppua kaikille <3


4 kommenttia:

 1. Sielläpäs on ollu mielenkiintoinen ilta!
  Mahtavaa tuomoset ihoanalyysit, niin ossais valita justa oikean ihonhoitosarjan.
  Ja tuo harjasysteemi ja kaikki, varmaan ovat hyviä!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo harja kyllä koukuttaa :) Joo kiva tuollainen ihoanalyysi ja myöhemmin voi sitten testata onko miten ollut tuotteilla vaikutusta. Kiva ilta oli ja vähän piristystä näin normi arkeenki :) Jeeeee.....täällä maa valkeana, on tätä odotettukin. Kivaa vko loppua sinne <3

   Poista
 2. Voisit antaa meille vähän tasoitusta ja lopettaa tuollaisten kaunistavien tuotteiden käytön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisa :) Pakko se on jotain tässä iässä yrittää tehdä, enää ei pelkät jalkarasvat riitä :) Kivaa sunnuntaita sinne <3

   Poista