sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Neidin huoneen remonttisuunnitelmia

Terveiset täältä pohjoisesta. Meikäläisellä on iskenyt kauhea flunssa päälle ja  tietysti potutus mahoton kun ei päässe liikkuumaan, just kun pääsin hyvään vauhtiin. Tämä tauti näköjään kiertää koko meän perheen, ei kiva :( . Kuumaa on juotu, buranaa syöty,aloevera suihketta suihkutettu kurkkuun ja vicks voidetta levitelty vähän joka paikkaan kehoa.

Ihan tekemättä ei jaksa tässä olla, kun ei kuumekkaan nouse, joten...Tänään selailin nettiä ja vähän miettinyt nuorimman Oonan tytön huoneen remonttia, joka on tarkoitus nyt kevään aikana tehdä. Mustat seinät saa neidin mielestäkin poistua ja jotain vaaleampaa tilalle. Kaksi vaihtoehtoa on, joko kaikki seinät  maalataan tai yksi seinä tapetilla ja muut maalilla. 

Pari tapetti vaihtoehtoa löysin. Tapeteissa aina raidat ja ruudut ovat mielyttäneet silmää ja erinlaiset graaffiset kuviot. Yksi vaihtoehto olisi valokuvasta tehettää tapetti. Oona harrastaa tankotanssia ja siitä olisi kiva tehä valokuvatapetti tai sitten toinen vaihtoehto, että valokuvista tehdään tauluja seinille.

Neidille on jo vähän luvattu, että laitetaan huoneeseen tanko harrastukselle eli katto pitää purkaa ja rakentaa tangolle kunnon tuki. Huonekaluja joudutaan myös varmaan vähän karsimaan ja peilejä lisämään. Huone on n.20m2 eli tanko mahtuu hyvin huoneeseen , mutta vaatii myös tilaa ympärille.

Oona on aina tykännyt turkoosista, joten sitä väriä varmaan tuodaan tekstiileissä ja muissa pienissä jutuissa. Huonekalut pitkälti pysyy samoina. Ikeasta olen miettinyt samaa vaatekomero systeemiä kuin mikä on nyt kuistissamme, mutta kahdella tankokaapilla. Tähän keräsin muutaman jutun mitä vois huoneeseen ajatella ja lopuksi laitan kuvia neidin huoneesta. Oona onkin kova vaihtaan huoneen järjestystä. Nyt ei kestä kyllä kameraa ottaa esille, on sen verran kaos huoneessa. On tainnut olla kunnon voimisteluharjoitukset huoneessa eli vanhoilla kuvilla mennään :).RAIDAT 

JA 

RUUDUT 

TAPETEISSA
VAALEATA PUUNSÄVYÄ 

ERINLAISILLA KEHYKSILLÄ ILMETTÄ SEINÄÄNIdoli Oona KiveläHuoneesta kuvia

Jouluna 2013 huone näytti tältä. 
Tammikuussa 2014 
Kevällä 2015 huone näytti tältä, vanhimman tytön asunnosta tuotiin Oonaan huoneeseen vuodesohva. Nyt  syksyllä myin kirpparisivun kautta verhot pois, koska neiti ilmoitti ettei haluaa enää keltaista. Sängynpääty,pyöreä pöytä,fatboy rahit ja säkki ovat myös löytäneet uuden kodin. Seinätarran neiti onkin jo aikaa repinyt pois. Mattoakaan ei välttämättä huoneessa tartte olla, jos tanko laitetaan.

Aina kun ollaan Ikeassa käyty, niin Oona on halunnut ostaa viherkasvin huoneeseen eli varmaan uudistettuun huoneeseen pitää jonnekkin se viherkasvikin ostaa :)

Huomenna Oonalla alkaa kielikoulu ja arki siis täälläkin vihdoin koittaa. Ylihuomenna neiti täyttää vuosia eli 12 vuotta ja jotka pidetään ihan perheen ja isovanhempien kesken. Viikonloppuna on sitten muutamalle kavereille pienet juhlat. Pitää vissiin alkaa vähän jo miettiin tarjoilupuolta, mutta onneksi tässä talossa löytyy noita innokkaita leipureita. Nyt juomaan lämmintä ja ATSIUH!!!

Rauhallista sunnuntaita sinne <3


7 kommenttia:

 1. Oonalla on kyllä tyylikäs huone nytkin, mutta vaihtelu virkistää, kuten tiedämme :)
  Tanko tanssi kuulostaa tosi haastavalta lajilta.
  Tsemppejä sen flunssan kanssa <3 ja mukavaa sunnuntai iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huone on kyllä ihan ok nytki, mutta vaihtelu virkistää :) ja neiti kyllästynyt mustaan ja olen vähän itekki. Mustaa jää kuitenkin vielä ripaus jonnekkin, remontin jälkeenki. Nyt halutaan raikastusta tilaan. Tankotanssi on kyllä vaikeaa, vähän kokeillut. Vaatii notkeutta ja voimaa. Kunnon vartalon hallintaa. Toivottavasti tämä tauti on nopeasti ohi, haluttais niin päässä jo hikiliikunnan pariin.

   Poista
 2. Ihana huone Oonalla. Mistä koivun värinen lipasto on mikä näkyy kuvassa? Vai onko se vaneria?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Piitu. Lokerikko on vaneria ja Ikean mallisto. Ite pelastin meille vastaavan naapurin roskakasasta :) ja löysin samalla yhden toisenkin jutun, mikä ehkä pääsee neidin huoneeseen. Toisen roska, on toisen aarre :)

   Poista
  2. Vielä Piitu...On tosiaan lokerikko ei lipasto. Kuvassa, ehkä vois kuvitella lipastoksi. Mittasuhteeineen :)

   Poista
 3. Kuulostaapa kivalta, että neiti saa oman tangon huoneeseen! Kivan tilava huone ja näyttää kauniilta. Hyvä juttu, että hänellä on näkemystä uudelle ilmeelle - äitinsä tytär ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekana olin vastaan vähän tankoa, mutta lapsethan on vähän aikaa lapsia ja pitää tukea/innostaa harrastuksessa. Eihän sitä koskaan tiedä jos tämä äiskäkin innostuu tankoileen :) Neiti on kyllä kova vaihtaan järjestystä ja tietää mitä haluaa. Onneksi tykkää samoista väreistä kuin äitikin :), äidin tyttö.

   Poista