torstai 11. helmikuuta 2016

Päivän asu

Pitkästä aikaa asu postaus. 

Tässä muutama päivä sitten siivosin vanhimman tytön huoneen ja samalla laitoin Elisan vaatteet järjestykseen Malm lipastoon. Elisahan reilu viikko lensi Australiaan Perthiin  aur pairiksi, joten talvivaatteet yms.vaatteet neiti jätti suosiolla kotiin. Laittokin toissa päivänä viestiä, että on vähän turhan kuumat kelit , +47 astetta eli paljon ei vaatteita noilla keleillä tartte.

No, tehtiin Elisan kans "soppari", että äiskä saa lainata vaatteita sillä aikaa kun on poissa :).

Oonakin oli tässä  kerran käynyt isosiskon kaapilla, kun koulusta tuli niin oli Elisan M-kokoinen neuletakki päällä...pitää vissiin alkaa tarkemmin kattoon, että mitä se neiti milloinki kouluun päälle pistää :). Onhan se kiva käydä isosiskon kaapilla :) Hih.

Muutaman kivan vaatteen löysinkin Elisan vaatekokoelmasta ja eilen kun lähdin Rajalle kauppa keskukseen, niin  pitihän ne heti laittaa päälle. Aivan kun olisi uudet vaatteet itellä päällä :).

Elisalla oli iso kasa erinvärisiä ja mallisia housuja, joita ekana kokeilin. parit housut kelpuutin itelle kaappiin. Kyllä, ikä 46 vuotta ja risat on jo liian vanha laittaan ns. "peppu" housut jalkaan tai sitten ihan riekaleet farkut. Onneksi, tota itsesuojelu vaistoa on sen verran.  Tiedän kyllä, että moni ikäiseni käyttää näitä, mutta ei ole meikäläisen juttu. No, farkut voin laittaa jos on vähän revenneet, mutta en nyt ihan jos melkein enemmän näkyy iho kuin kangasta :). Kyllähän ne nuorille sopii.
Vai mitä ootte mieltä? Ikä ja pukeutuminen?
Nämä vaaleat farkut ja tämän pitkän harmaan trikoo takin otin Elisalta lainaan. Tykkään tosi paljon tästä trikoo takista ja farkutkin oli oikein mieleiset jalassa. Ite tykkään, että vaatteet pitää olla mukava päällä ja muutenkin tykkään aika rennosta pukeutumisesta.

Hiukset vielä perinteisesti kiinni ja menoksi. Pidän muuten tosi harvoin hiuksia auki, nimittäin häirittee ihan kauheasti kun ne roikkuu tossa kasvoilla ja olen muutenkin niin laiska laittaan mitään paplareita tai sitten kihartaan. Nuttura sökkyrä päähän ja se on siinä :) ja aikaa menee vain 30 sekkaa.Muistelin tässä, että taitaa olla varmaan yli viisi vuotta sitten aikaa kun olen ostanut itelle farkut. Mulla on yhdet Espritin ihanat farkut, joista tykkään tosi paljon, mutta ovat jo sen verran kulahteneet. Mietin jo yhdessä välissä, että värjään ne uudestaan. En jaksais lähteä ahtaisiin sovituskoppiin sovittaan farkkuja tai sitten vain pitää odottaa sitä sopivaa fiilistä. Olen kait vieraantunut sovituskopeista?

Eilen ,kun kävin Rajalla. Löysin ihanan takin, joka tarttui mukaan. Oli vähän niin kuin pakko ostaa, oli nimittäin enää yksi sopiva koko jäljellä. Meikäläisen tuurilla sitä en olisi enää saanut, jos olisin myöhemmin mennyt sen ostamaan. Laitan siitä myöhemmin sitten kuvia.Sain kutsun ystävältäni gaalailtaan ns. aveciksi ja arvaappa iskikö paniikki mitä laitan päälle??? En yhtäään iltapukua nimittäin omista. Otetaan hyviä ehdotuksia vastaan :).

Tässä muutama suosikki, jotka otin pinterestistäni, albumistani My style. Näistä vois olla joku kiva gaalailtaan :).


Uskon, että tulen laittaan ns. polvipituisen mekon. en tunne ns. kotoisaksi pitkässä mekossa. Tässä kolme kaunista makkoa, jotka voisin kelputtaa iltaan. Mistähän löytäis  ja vielä kohtuu hintaan?


Ihanaa loppuviikkoa sinne!!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti