tiistai 26. huhtikuuta 2016

Projektit-Suunnitelmat

Kerroinki jo aikaisemmin, että olen saanut huipun työharjoittelu paikan ja yx paikka on tämä Liikuntakeskuksen Hyväfiiliksen uudet tilat Lapin Kullan tiloissa, täällä Torniossa. Olen ollut  mukana katsomassa ja suunnittelemassa sisustusmateriaaleja tiloihin. Hommat on lähtenyt kivasti käyntiin, vielä on monta hikistä työ tuntia työmiehillä tehtävänä, ennen kuin päässään itse asiaan eli sisustamiseen. Tarkoitushan on paljon vanhoja huonekaluja ja ym. juttuja hyödyntää eli ei kaikkea olla laittamassa uusiksi. Kierrätys ja ekologisuus on tärkeätä.

Tänään kävin Lapparilla (lyhenne Lapin Kullasta) ja hyvältähän siellä näytti, vaikka paljon on vielä tehtävää. Upeathan on maisemat, maisemat eivät kyllä tästä enää parane.

Onkohan missään Suomessa näin upealla paikkaa liikuntakeskusta?


Jumppasalin ikkuna

Jumppasalin palkit odottavat vielä tummempaa harmaan sävyä.
Sanna odottaa jo, että pääsis vetämään hikitreenejä :)
Punttisalin puoli on saanut palkkeihin ja seiniin uuden tumman harmaan sävyn ja näin rytmittää ja raamittaa tilan. Nappivalinta ikkunapokien kanssa.
Ylätasanteelle tulee lämmittelylaitteet. Mikäs sen kivempaa kun kattoa joelle kun stepperillä tai pyörällä lämmittelee. Huonekorkeutta on n.9 metriä ja happi ei heti lopu.Ylös lasiseinien taakse tulee henkilökunnan tilat ja punaiset osat saavat päälle uudet teippaukset.


Liikuntakeskukseen tulee iso punttisali, jumppasali. tankosali, pyöräsali, venyttelyhuone ja toiminnallinen sali, jossa voi heittää kuntopallo seinään, nyrkkeillä  yms. eli tällainen crossfit tyyppinen. Lisäksi naisille ja miehille pukuhuoneet pesuhuoneineen ja saunoineen. Pari ns. odotustilaa sohvaryhmineen ja lapsille oma nurkkaus. Toivottavasti nyt ei mikään jäänyt mainitsematta, kun olen ollut ihan pää pyörällä aina kun olen käynyt :).


***

Toinen projektini on Kiinteistömaailman uusien tilojen suunnittelu ja suunnitelmat on tehty ja viety hyväksyttäväksi. Maalarille on ekana töitä ja siivojalle, ennen kuin pääsen sisustamaan tilaa ja myös pientä tavaroiden karsimista on ensin.Tilaan tuodaan pitkälti vanhat kalusteet vanhasta tilasta. Ovat kuitenkin hyvässä kunnossa ja modernin yksinkertaisia pieneen tilaan.Pienillä uusilla jutuilla tuodaan uutta ilmettä. Kädet jo syyhyää, että pääsis jo sisustamaan :).
Kellarissa on n. 9 m2 tila, johon tehdään kiva ns. oleskelu/kahvihuone.

Viimeisin projektini :)

Nyt olen pikkuhiljaa ottanut itseäni niskasta kiinni ja alkanut kuntoileen. Rappustreeniä stadionin rappusilla ja aamu aloitettu proteeni pirtelöllä ja vitamiineillä. Yx projekti tämäkin :) Odotan innolla uutta salia, joka on ihan kivenheiton päässä ja pääsee vetämään kunnon hikitreenejä.
Nyt painelen ulkoruokintaan, nimittäin meillä on Ruotsin kielen kurssilaisilla ns. päättäjäiset ja mennään ulos syömään. Taidanki tilata kunnon pihvi ruoan, saa vatsa pulleana mennä sitten nukkumaanki :)...ei ehkä mikään paras yhtälö.


Heipat täältä sinne!!!


2 kommenttia:

 1. Mielenkiintonen projekti!
  Jännää seurailla sen etenemistä...

  Sulle on haaste blogissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kivoja projekteja ja varmaan haastavin tuo vika projektini :). Pitääpä käydä lukasemassa haasteesi :). Kivaa viikonloppua sinne ja klara Vappen...vai mites se oli?

   Poista