sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Glada vappen/ Iloista vappua!!!

Toukokuun eka päivityksen vuoro. Huomasin tuossa, että mulla on tammikuusta lähtien ollut tasaisesti joka kuussa 11 päivitystä ja eihän siitä voinut poiketa, kun oli komea 11 tasainen rivin päivitys joka kuulle :)

Tänä vappuna en pahemmin ilmapalloja ja serpettiinejä ole nähnyt. Voin sanoa, että enemmän autojen perävaloja ja kaupunkeja/kyliä. Lauantaina lähdettiin ajeleen aamusta Seinäjolle raveihin, katsomaan kun hevonen Tir Du Caux juoksee. Perille kerettiin sopivasti, just ehdittiin katsomaan hevosen lämmittely ja yksi juoksu oli ennen meän hevosen starttia. Kokemusta rikkaampana lähdettiin kotimatkalle, hevonen juoski viidenneksi. Perillä kirjaimellisesti "piipahdettiin" eli reilu tunti oltiin perillä ja sitten lähdettiin jo ajamaan takaisin. Melkein 1000 kilometriä tuli lauantaina istuttua autossa. Järkeä tai ei???

Mie ja Tirri <3 (Tir Du Caux)


Olen aina tykännyt hevosista, nuorempana kaverin mukana tuli muutaman kerran ratsastettua ja hoidettua hevosia. Uskon, että hevosen selässä pysyn ja laukkaanki saan. Olis kyllä joskus hauska kokeilla. Veljellä on melkein aina ollut hevosia ja Ilmarillakin välillä oli viisi kimppa hevosta. Pienenä tuli käytyä paljonki raveissa, kun serkkujen hevoset juoski. Ravihevosilla ei vaan saa ratsastaa tai ei suositella. Omia ratsastus kokemuksia on hevosella, elefantilla, kamelilla,aasilla ja jopa sonnilla, heh...eli monen selässä sitä on oltu. Kaikista mielinpainuvin kokemus on sonnilla ratsastus :).Eilinen ja tämä päivä on mennyt hyvin syöden. Tänään katottiin täällä vähän aikaa vappu kulkuetta ja sitten suuntasimme Mustapartaan vappu brunssille. Olipa hyvä brunssi ja nyt tuntuu, että on niin pakissa että pakko suunnata hetken päästä kävelylenkille. Uusi takkikin on nyt korkattu ja oli soppeli aurinkoiseen säähän.
Oikein aurikoista vapun jatkoja vielä sinne!!!

 Mie yritän lähteä houkuttelemaan Ilmarin paviljongin katoksen laittoon. Jos nyt jatkuu aurinkoiset ilmatki, niin vois  aurinkoisella päivällä siellä istuskella ja juoda vaikka päiväkahveet. Eikö oliski hyvä idea???

Heipat täältä aurinkoisesta Torniosta!!!


2 kommenttia:

 1. Kyllä on ollu huippu kelit, aivanko kesä olis tullu!
  Haravan varressa olen heilunu :)
  Teilähän oli kunnon vappuajelut ja hyvinhän heppa juoksi!
  Nyt onki jo mukavaa viritellä kaikenlaisia juttuja tuone ulos, kivaa pyhää sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kunnon vappuajelut on ollut :). Paviljonki onki viritetty ja ulkokalusteet tuotu sinne eli kesä vois jo tulla!!! Voi, kun nyt vain olis ilmaa ja ei satais. Sais tuon takapihan ihan kuivaksi ja pääsis laittaan sinnekki ruokaryhmän. Samoin sinne kivaa pyhää ja vastailen haasteesi Sari ensi viikolla!!!

   Poista