maanantai 2. toukokuuta 2016

Miksi bloggaan???

Miksi bloggaan-haaste.

Sain Sarilta My Sweet Home blogista tämän haasteen neljää päivää sitten ja päätin tarttua nyt haasteeseen. 


Mksi blggaan?

Lokakuussa 2014 aloitin blogini kirjoittamisen ja ajatus oli ollut jo mielessä pitempään, mutta oikea aika kirjoittelulle oli  kun jäin työttömäksi. Onpa jotain ajan kulua ja saan samalla jakaa omia sisustus/remontti ideoita lukijoille. Aluksi innostuinki kirjoittamaan päivittäin ja kun olin painanut enter nappulaa, niin mietin jo seuraavaa postausta :).

Töissä ollessa meillä oli oma blogi, johon saimme antaa toivomus postauksia ja saimme lähettää kuvia, lähinnä sisustukseen ja remonttiin liittyvää. Töissä olessani vielä, ystäväni useamman kerran sanoi, että ala kirjoittamaan omaa blogia...Kuuleman kun käy meillä kylässä, niin sisustus vaihtuu tiuhaan tahtiin. Silloin pidin ajatusta mahdottomana ja mietin, että onko nyt vähän tyhmää esitellä omaa kotia julkisesti. No, aikaa kului ja kypsyttelin ajatusta ja ajattelin etten ole ainoa maailmassa , kirjoitteleehan ne muutkin.

Koskaan en ole ollut mikään  hyvä kirjoittaja, ehkä johtuu siitä että mulla on pieni lukihäriö. Onneksi en ole sen antanut häiritä, vaikka monia on varmasti ärsyttänyt minun yhdyssana virheet yms. Joskus on kyllä sattunut hauskojakin tilanteita. No, kukaan ei ole seppä syntyessä ja aina voi kehittyä ja parantua. Tämänki postauksen kun julkaisen, niin varmaan 3 kertaa luen läpi, ettei olisi virheitä.


Blogin nimeä kun mietin, niin oikeastaan ensimmäisenä tuli mieleen, että muuttuva kotini. Kotihan muuttuu koko ajan vuosien saatossa, lapset kasvaa ja muuttavat kotoa pois, tarpeet sitä myötä muuttuu yms. 
Instagramissa, facebookissa yms. Muuttuva kotini on kirjoitettu yhteen, oikeastaan sen takia kun osoite on muuttuvakotini.blogspot.com ja en ole sen takia alkanut sitä muuttamaan... en tiedä olisiko pitänyt???

Omat seurattavat blogit löytyvät blogini oikeasta reunasta ja välillä tulee toisten blogi postauksien kautta mentyä toisten blogeihin ja bongattua jonkun mielenkiintoisen jutun tai kauniin kuvan takia. Yleensä jos on aikaa ja tietysti riippuu postauksen sisällöstäkin, niin käyn kommentoimassa postauksiin.
Ite tykkään kovasti, kun käydään kommentoimassa ja pyrinki mahdollisimman heti niihin vastaamaan.

Ite seurailen hyvin monen tyyppisiä blogeja. Tykkään kivoista ja kauniista kuvista, mielenkiintoisista ja elämää koskevista jutuista. Kauniista ja inspiroivista sisustuksista, joissa näkyy elämä. Askartelu ja leipomisvinkkejä tulee myös napattua toisilta ja niitä tulee myös silloin tällöin kokeiltua. Asu postaukset ovat myös kivoja. Oma bloginikin on muuttunut sisustus/lifestyle blogiksi.

Jotain olen varmaan tehnyt oikein, kun pääsin Kotiblogit lehteen viime numerossa. Ei huono :). Olin tietysti tästä hyvin otettu ja iloinen, kun tietää kuinka paljon Suomessa on hyviä ja erilaisia blogeja olemassa. 

Blogin kirjoitteluun antaa potkua teiltä lukijoilta saatu postiivinen palauta kommentti kenttään. Kadulla moni on tullut kysymään neuvoa esim. laminaatin maalauksesta yms. niin se on tosi palkitsevaa itselleen, että voi antaa neuvoja ja jakaa tietoa. Tietysti facebookkia unohtamatta ja muita tilejä :). Kiitos teille kaikille lukijoille, kun jaksatte lukea näitä minun juttuja.

Blogiini ei ole monta kirjautunutta lukijaa ja en tiedä syytä? Onko vaikea kirjautua vai mikä siinä on? Kun kuitenkin postauksia käy lukemassa paivittäin monta sataa lukijaa. En tiedä onko  kirjautuneiden lukijoiden määrällä mitään sen kummempaa merkitystä, mutta blogin kirjottajalle se antaa kivan mielen.

Tästä pääset lähemmin tutustumaan minuun, jos nyt olet uusi lukija eli klikkaa
tästä --->Blogin takana


Blogini myötä olen saanut kivoja yhteistyökumppaneita ja projekteja, joista olen enemmän kuin tyytyväinen. Kaikenlaisia virityksiä on tässä meneillään, mutta kerron niistä sitten kun on ajankohtaista :) ja tiedän itsekkin mihin suuntaan ollaan tässä menossa ?

Tästä pääset kurkkaan ----> Projektit


Haastan seuraavat blogit tähän haasteeseen:


 • Käy peremmälle, Tiina
 • Sisustus Unelmia Johanna
 • Suortuva, Nanni
 • Heinässä Heiluvassa
Säännöt ovat seuraavanlaiset:Haaste on kaikille bloggareille avoin (teema voi olla mikä tahansa).Saat osallistua vasta saatuasi
haasteen. Haasteen voit halutessasi pyytää jo haasteen saaneelta bloggaajalta.
Kirjoita ja julkaise oma tarinasi.
Mitkä ovat olleet blogisi merkittävimpiä taitekohtia.
Haasta mukaan neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa.
Muista ilmoittaa tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta 
sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.
Mikäli olet instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi
#blogisitarina. Näin instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa
nuo tarinat ovat nähtävillä.
#blogisitarina- haasteen käynnisti KOTITEKO-blogi.
Toivon teidän tarttuvan haasteeseen!8 kommenttia:

 1. Mukava, ko otit haasteen vastaan Päivi ja kiva oli lueskella nuita :) Aurinkoista viikkoa sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari itsellesi. Yritän aina kaikkiin haasteisiin vastata. Samoin sinne aurinkoista viikkoa!!! Täällä ihana keli, mutta nyt pitää uppoutua tähän koulun käyntiikin aina välillä, vaikka mielummin kyllä olisi ulkona.

   Poista
 2. Kiitos Päivi. Pitääkin perehtyä tähän ajan kanssa. Tuo on totta että on kiva seurata monenlaisia blogeja. En jaksaisi lukea vain yhdensortin blogeja.
  Kodin muuttuminen jatkuvalla syötöllä on täälläkin. Aina jotain nurkkaa pitää rapsutella.

  VastaaPoista
 3. Kiva blogihan sinulla on ja mitäpä niistä pienistä kirjoitusvirheistä, niitä tulee varmasti kaikille. Mukavaa toukokuun alkua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piitu kivasta palautteesta :) Samoin sinne ihanaa toukokuuta, kiva kun on lämmintä ja toivottavasti jatkuu pitkään.

   Poista
 4. Oli mukava lukea tämä, kiva että bloggaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Isla :) ja oikein rentouttavaa helatorstaita sinne!

   Poista