lauantai 24. syyskuuta 2016

Erilainen perjanta-ilta

Pari viikkoa sitten sain s-postiin viestiä, että tulisinko tänne Tornion Tehy iltaan kertomaan mm:ssa sisustamisesta yms. ja miehän lupasin :)

Eilen pakkasin ison kassillisen sisustustavaroita, joita olin hakenut Torniotar liikkeestä lainaan. Värisilmästä hain muutaman uudemman tapettikirjan ja uusimmat tapetti-ja laattaaesitteet sekä 2016 värikartat.Tein syksyn 2016 trendeistä pienen koosteen tähän mustaan tauluun.Tehyläisille oli aikaisemmin laitettu viestiä ns. tuote esittelijöistä ja itse olin laittanut ehdotuksen, että voivat ottaa pohjapiirrustuksen, valokuvia yms.mukaan jos kodissa on joku ongelmakohta johon haluavat ratkaisua, niin olen heitä siinä auttamassa. Samalla jaoin blogini käyntikortteja ja kerroin vähän taustaa blogistani yms.

Illan aikana annoin mm:ssa  verho ja kalusteiden sijoittelu vinkkejä, tapettiin katsottiin sopivaa maalisävyä ja esineiden asettelusta yms.annoin ideoita.
Esittelijöinä oli monen alan ammattilaisia mm:ssa kauneuden, terveyden, liikunnan ja sisustamisen saralta.

Tarjottavaa oli monen moista. Ihania erilaisia juustoja, täytettyjä patonkeja, salaattia yms... ja jälkkäräksi vaahtokarkkeja ja makeita leivoksia. Kannatti siis "pantata" iltaa varten :)Lopuksi oli arvonnan aika ja arvontaan olivat saaneet tosi paljon hyviä palkintoja. Värisilmästä sain 50 euron arvoisen lahjakortin arvontaan.
Kiitos vielä hauskasta illasta kaikille mukana olleille ja kiitos yhteistyöstä Värisilmä ja Torniotar!!!

Kivaa viikonloppua sinne kaikille!

<3


2 kommenttia:

 1. Huippua, että olit tuolla kertomassa sisutelujutuista Päivi!
  Varmasti oli kivaa ja mielenkiintoista :)

  Iloa viikonloppuusi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva ilta Sari. Tuttua hommaa kun olin Värisilmässä töissä :) Meillä oli näitä sisustusiltoja aina n. pari kertaa vuodessa. Samoin sinne kivaa viikonloppua <3

   Poista