maanantai 26. syyskuuta 2016

Kupari, kuparia...Tänään kun tulin koulun penkiltä, piti heti testailla että miltäs uudet tyynynpäälliset näyttävät olohuoneen sohvalla. Tarkoitus tulevana viikonloppuna siivoilla paremmin ja laittaa vähän talvisempia tyynyjä esille.

Alimmaisen mudan värisen ja päällimmäisen tyynynpäällisen ostin Torniotar liikkeestä täältä Torniosta ja ovat Svaneforsin kokoelmasta. Svaneforsin tuotteet ovat kohtuuhintaisia eli sopivat monen kukkarolle. Nämä tyynynpäälliset olivat 14,50€ kappale. Viikonloppuna kun selailin nettiä, niin törmäsin samannäköiseen tyynyyn, joka maksoi yli 80 euroa, mutta en nyt harmikseen löytänyt sitä enää. Oliskohan ollut Gantin?Yläkerran lepakkotuolin päällä mulla on ollut tämä ohuempi lampaantalja, nakkasin sen sohvalle kun lepakkotuoli saa nyt vihdoin uuden nahan. Nimittäin viime viikolla mulla oli treffit täällä Torniossa nahkamyyjän kanssa ja ostin häneltä paksua konjakin väristä nahkaa. Enköhän tällä viikolla saa tuoliin uuden päällisen. Ostin ison palan nahkaa ja verhoillaan samalla myös rahi ja tehdään myös yksi tyyny. Odotan innoissaan lopputulosta :).
Varastossa odottaa paksumpi lampaantalja, jonka ajattelin tuoda myös viikonloppuna esille. Alkaa olemaan jo sen verran vilpoiset kelit, että haluaa jo lämpöä sisällekkin taljoilla ja lämpimillä sävyillä.


Tässä kuvassa kauniista kuparin kuvio tulee esille.Ostin tässä Värisilmän myyjältä vajaan purkin  kuparin sävyistä taika helmiäislasyyria, kun hänellä oli jäänyt soppelisti minun tarpeeseen. On yx juttu mihin ajattelin sitä sutassa...katotaan mitä siitä sitten tulee.
Mie lähen tästä kahveelle ja tekemään vielä työhommia koneelle. Olen ihan innoissaan, marraskuun puolella käynnistyy kerrostalo projektimme :) Nyt on saatu työpaikalleni showroominki valmiiksi eli  voin alkaa esittelemään ja sopimaan aikoja sinne. 

Muistutus vielä kaikille!

Olethan muistanut ARVONNAN!!!!

Pääset sinne tästä  KLIK<3

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo kuparikuvio-tyyny! Ehkä täytyy vierailla Torniottaressa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä Taija, sinne oli taas tullut kaikkea uutta. Ite yritin kävellä suurinpiirtein laput silmillä, ettei tule ostettua :).
   Muutenkin ihana liike vanhassa rakennuksessa.

   Poista
 2. innolla odotan, että mitä ihanaa teet tuolla maalilla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nanni...joo saattaa vähän aikaa kestää, että pääsen askartelemaan :)

   Poista