torstai 22. syyskuuta 2016

Vaaleata puuta lisää ruokailutilaan

Monet jotka ovat seuranneet blogi postauksiani säännöllisesti, niin ovat varmaan huomanneet, että olen pikkuhiljaa kotiin tuonut vaaleata puuta sisustukseen.
Vaaleata puuta on kyllä peitetty maalillakin, esim. keittiön pyökinväriset laminaattitasot. Laminaattitason maalaus postaus onkin luetuin postaukseni ja olisi kiva kuulla, onko kuinka moni maalannut näillä minun ohjeilla laminaattitasot?

Tosiaan, vaaleata puuta on tuotu lisää pieni ripaus ruokailutilaan. Koulusta kun tulin, niin kaivelin tämän kauniin Ferm Livingin kynttelikön kaapista ja laitoin sen ruokailutilan pöydälle. Kynttelikön ostin kesällä Finnishdesignshop verkkokaupasta ja -30% ale hinta houkutteli kynttelikön ostamaan.

 Tätä kynttelikköä jo Kööpenhaminan reissulla yli vuosi sitten hipelöin yhdessä sisustuskaupassa ja Ilmari olisi sen minulle silloin ostanut, mutta sanoin etten tartte kynttelikköä kun niitä on jo ihan tarpeeksi tai sitten voin ite "tekassa" tuollaisen :)... Ajatus olikin, että tekisin...mutta mistä näin isoja puuhelmiä ja miten saan tehtyä sopivan kokoiset kolot kynttelikölle? No, nyt siis mentiin mistä aita on matalin :).


Kynttelikkö on 85cm pitkä ja taipuu moneen muotoon.

Mitäs tykkäsit kynteliköstä?
6 kommenttia:

 1. Hieno on ja kivan väristä puuta!
  Oli kyllä hyvä, kun postasit silloin niistä laminaatin maalauksista, niin mieki innostuin ja nyt tuola keittiöllä mennään taas monta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie kans tykkään tästä tosi paljon :). Teän laminaattitasot näyttää kyllä hienoilta. Minua haluttais keittiöön tehdä taas muutosta, mutta ekana pitää tuon neidin huone saada valmiiksi ja säästää vähän tota mania :) Olishan se kiva saada kokonaan uusi keittiö, kun katellut melkein 16 vuotta tuota. On vain niin kallista lystiä :(

   Poista
 2. Tuo on aivan mielettömän ihana. Mutta arvoitukseksi tälle blondille nyt jäi että teitkö sen vai et. jos teit niin täältä tulis sulle yks tilaus samantien.

  VastaaPoista
 3. Hei Nanni. Mie kans tykkään tästä ja en ole näitä kauheasti näihin törmännyt, hyvä niin :) On vähän erilainen. Joo, en tehnyt :( Ei taida mistään löytyä täältä noin isoja puuhelmiä ja pienemmätki helmet ovat loppujen lopuksi aika kalliita eli ei kauheata säästöä tule jos ite alkais väsämään, siihen nähden mitä aikaa menis. Näyttää kyllä niin helpolta, että vois itte " tekassa"...mutta se jääki sitten sihen :) :) :) Kivaa vko loppua sinne <3

  VastaaPoista
 4. Täytyypä katsoa jos tuo tulisi minua jossain vastaan, on se sen verran upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nanni. Oiskohan Stockmanilla tai en nyt muista mikä pikku liike siellä Oulussa on, myy kaikkea design juttuja??? Monta eri merkkiä myynnissä.

   Poista