perjantai 30. syyskuuta 2016

Syrjäyttääkö nämä stringit???

Ei, ei..en nyt ihan alushousuista ala kirjoittamaan näin perjantain kynnyksellä, vaikka sitä sanotaan, että jaa nyt taitaa olla ne perjantain jutut :).


Työhuone


Törmäsin tänään facessa Everyday Design sivulla näihin kivoihin hyllyihin, jotka kantavat nimeä Box. Sopivat keittiöön, eteiseen, kylppäriin, toimistoon, lastenhuoneeseen...eli minne vain oikeastaan.  Nämä Boxit on tulossa Everyday Design verkkokauppaan marraskuussa ja ovat minusta tosi kivat.  Osat voi kiinnittää miten haluaa. Koko ja hintaa en tiedä, mutta ainakin kivan näköisiä ovat ja voisin kotia kyllä yhden jonnekkin kelputtaa :). Mitäs tykkäsit? Oisko tässä String Pocket hyllyjen syrjäyttäjä?

Eka kuva on otettu työhuoneeni String Pocket hyllystä, johon on kerätty reissusta ostetut matkamuistot eli ei ole niin perinteinen, mitä näkee monessa blogissa tai sisustuslehdessä, jossa on kivasti koottu sävy sävyyn vain muutama tuote. Matkamuisto kokoelma on muutamalla viime reissun matkamuisto esiinellä lisääntynyt...on Gibraltarin apinaa, Marokosta ostettu kameli, Espanjasta ostettu härkä ja sitten on yksi majakka myös tullut lisää. Vielähän ehtis tälle vuodelle muutaman matkamuiston hankkia :)


Mie taidan suunnistaa kohta punttisalille. Mulle on nyt sali kärpänen puraissut :). Hyväfiiliksestä Krista teki mulle saliohjelman ja olisi tarkoitus nyt 3krt/viikossa se käydä tekemässä. Lisäksi jumpat ja syvävenyttelyt kuuluu viikko ohjelmaan aina, mitä aikataulut antaa myötä koulun ja työni ohella. Postausta on tulossa myöhemmin kuntoilusta.


Muistutus!!! 

Vielä reilu 3 tuntia aikaa osallistua arvontaan eli käyhän osallistumassa!!! 
<3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti