lauantai 10. joulukuuta 2016

Punaista jouluun ja arvonnan voittajaMeinasin ekana ihan tyystin unohtaa arvonnan.

Tämä päivä on mennyt nopsaa, olen  ollut katsomassa aamupäivästä Oonan jalispeliä ja sitten neidillä oli pari  tanko esitystä Lapin Kullan tiloissa  ravintola Pirttihirmussa. Lapin Kullan tiloissa eli Lapparilla oli myös joulumyyjäiset, joista itelle tarttui mukaan kivaa joululahjapaperia. Edistystä on tapahtunut, olen saanut muutaman lahjan nyt ostettua :) eli uudelle joululahjapaperille löytyy käyttöä.

Joulumyyjäisistä kun saavuin, niin kaivoin varastosta Aarikan tontut esille. Kauppareissulta eilen ostin  kolme hyasinttia lisää  eli  tänään niitä olen laitellut esiin, jotta tulee pikkasen enemmän joulufiilistä.

Otin muutaman kuva räpsyn niistä eli olkaapas hyvä :) ja loppuun arvonnan voittaja eli jännitystä loppuun asti .).


Nämä kolme tonttua on Tmi Fingerporin tekemiä ja olen nämä saanut lahjaksi. Muutama päivä sitten sain ystävältäni tämän matkalaukku tontun, vissiin pikkuinen vink vink...on vissiin tullut muutamalla reissulla käytyä nyt muutaman vuoden sisällä :) Näitä tonttuja tekee yksi Arja ja häneltä saa tilattua toivomansa tontun. Kaikki tontut on kyllä vimpan päälle tehtyjä ja viimeisteltyjä.
Kaikki tontut hyvin kuvastaa kyllä minua :)

Aarikan pipari tontut laitoin keittiöön, piparipurkkien viereen.

Oksaan olen lisännyt muutaman lasisen jääpuikon ja valot saa nyt jäädä. Oksa on nyt sopivan simppeli. Seinälle haluaisin vielä vaalean pienen ryijyn. Kävin viime viikolla käsityöliikkeessä ja saa nahdä onko omistaja saanut sitä lankaa mitä toivoin. Meinasin ihan ite tehä ryijyn...saa nähdä osaanko???
 Tänään ajattelin uppoutua tuonne sohvanurkkaan ja keskittyä katsomaan X-factoria ja kuuntelemaan meidän Saara Aaltoa. Toivottavasti voittaa, onhan hän ylivoimaisesti näistä laulajista monipuolisin ja upein äänisin. Ennen kuin lähden kahvin keittoon, niin arvonnan voittajaan...taddadaddaaaaaaaaaaaaa...

Arvonnan voitto osui Sarille eli My Sweet home blogiin !!!!

Sarin kommentti:

Lemppari kukka on hyasintti, sen tuoksu tuo joulun tunteen :)
Kahdella ollaan mukana.


Onnea Sari kauheasti ja  arvonnan voittajalle on ilmoitettu voitostaan. Kiitos kaikille osallistujille !!!


Hyvää viikonloppua kaikille <32 kommenttia: