keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Raikasta kesäistä tuulahdusta

Ihanaan ilmaan ja linnun lauluun on taas herätty, voi mie nautin näistä keleistä.Eilen sain meidän paviljongin alta viskattua lapiolla lumet pois. Meinas jo tila loppua, että minne mie niitä nakkelen. No, terassi putsattu ja ensimmäiset terassikahvit eilen siellä juotu ja jätsiannokset syöty, eikö kesää kohden!!!

Eilen vaihdoin petivaatteet valkoisiin pellavaisiin, jotka ovat kyllä yksi suosikeista. Inhoan silittämistä ja mankelikin löytyy kyllä kellarista, mutta mitä voit välttää ja mennä mistä aita on matalin....Niin tee se .)  No, tykkään  silti kovasti ryppyisistä pellavaisista petivaatteista kuin ihan sileistä.  Samalla vaihdoin isoimpiin 60x80cm tyynyihin uudet tyynynpäälliset, jotka ostin n. puol vuotta sitten täältä Iskun loppuunmyynnistä -50 % ale hintaan. Harmi kun sekin myymälä täältä lopetettiin. Mukaan tarttui nämä ihanat valkoiset Princess jättityynyliinat koko 60x80cm, jotka ovat täyttä 100 % kivipestyä pellavaa. Tyynyt ovat Familon Homen malistosta. Näissä päällisissä on kivat solmittavat nauhat sivuilla, tuovat pientä romanttisuutta makkariin.

Kyllä oli eilen ihana suihkun raikkaana pujahtaa  puhtaisiin petivaatteisiin ja kun  olin vielä tuulettanut huoneen kunnolla, uni tuli äkkiä. Pari isoa tyynyä vaihtamalla vaaleimpiin, niin huoneesta tuli heti paljon raikkaampi. Kesää kohden vain lisää vaaleutta.Taidan lähteä keittään kahvit ja nauttimaan nyt lumettomasta terassista, nimittäin mittarin näyttää + 15 astetta.


<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti