sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Kolmet juhlat ja kaksi eri tyylistä asua

Viikonloppu meni melkein kirjaimellisesti juhlissa.

Perjantaina kävin kahdissa valmistujaisjuhlissa, naapurin tytön ja kummitytön. Hauska sattuma, olivat vielä luokkakavereita ja valmistuivat siis samaan aikaan samaan ammattiin lähihoitajiksi eli työ sarkaa varmasti kummallekkin riittää.






Mulla jää nämä asu valinnat välillä viime tinkaan ja perjantai aamuna vasta muistin, että hups mitähän laitan illalla juhliin päälle?.Perjantaina menin vanhalla Zarasta ostetulla vihreällä mekolla. Onneksi kesä on ollut lämmin eli on ehtinyt jo väriäkin saamaan, joten vihreä mekko toimi ihan hyvin. Hameen helma ekana mietitytti, että kehtaanko laittaa...no, kesähän nyt on eli anti mennä vaan :) Vanhat puukengät ja Aarikan korut viimeistelemään vielä asun.


Lauantaiksi asu olikin jo valmiina, hyvä mie :)










Eka kerran vetaisin tämän kirpparilta löydetyn mekon, josta olenki jo aikaisemmassa postauksessa vähän kertonut. Löysin tosiaan mekon kirpparilta ja sitä on vähän pienennetty nyt ylä-osasta. Mekosta en löytänyt muuta lappua kuin Made in finland. Myyjä sanoi, että hänen mielestä on Vuokko Nurmesniemen mekko ja malli/kuosi kyllä sopii häneen. Vois olla vanhempaa tuotantoa? Kangas on ainakin hyvin tukeva ja hyvin tehty sekä helma lasketuu kauniisti.





Mekossa on myös hauskat taskut sivussa.







Jalassa  Minna Parikan nahkaiset kengät, jotka toimi koko illan hyvin. Korko kengät olis varmaan jo useamman kerran lentäneet jalasta. Melkein 10 tunnin seisomisesta jalat eivät oikeastaan väsyneet yhtään eli kiitos paksuista kengän pohjista.



Kaulakoru ja korvakorut on samaa sarjaa You Zen, jotka ovat leikattua vaneria.
Mie harvoin vapaalla pidän koruja. Juhliin kun lähden, niin ne yleensä on Aarikan puiset korut tai tällaiset vaneriset.







Kiitos kaunis kummitytölle Emmille kivoista juhlista <3. Emmillä oli ihana charleston tyylinen mekko, jossa oli kivat hapsut sekä vähän levenevät hihan suut. Sopi täydellisesti kauniille Emmille.


Tämäkin täti selvisi hyvin alkujuomien tarjoilusta, vaikka pelkäsin että vedän lipat ainakin yhden kerran tarjottimen kanssa kuohuvien kera. Mekkokin oli onnistunut valinta tällaisiin juhliin, missä herkkuja on yllinkyllin tarjolla eli mekko  ei puristanut yhtään vaikka tuli useamman kerran syötyä illan aikana.


Meillä Oonalla vielä 11/2 viikkoa koulua ja pääsee sitten vasta ansaitulle kesälomalle. Kielikoulu loppuu ruotsin puolella vasta 13.6.2018.

Onnea opintonsa päättäneille ja rentoa kesälomaa kaikille!!!










5 kommenttia:

  1. Upeita asuja ja ihanat ja hauskat nuo Parikan kengät. Tuo raitamekko on kyllä todellinen löytö! Mukavaa, ko ei aina tartte ostaa kallista :)
    Ihana ja kaunis sie siellä <3
    Tääläki alko loma ja heti kylmeni :) tuulee niin kauheasti, että nyt saa kukkia laukotella suojiin, ettei mene piloile.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari <3 Tämä mekko oli kyllä huippu löytö ja vielä edullinen :)
      Kyllä oli kylmä keli kn käytiin anoppilassa tänään sokkeli maalaamassa, onneksi ei alkanut satamaan. No, ei ainakaan sääsekt häirinneet. Yhden sääsken vasta nähnyt koko kesänä ja ei kyllä haittaa vaikka koko lajike kuolee...en pahemmin kaipaile :)

      Poista
    2. Hups, tulipa kirjoitusvirheitä kun yrittää mukamasten nopsaa kirjoittaa :)

      Poista
  2. Hienoja asuja ovat kummatkin. Vihreässä on kivat hihat.
    Musta/valkoraitainen puku sopii hyvin noiden kenkien kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuija kiitos kaunis <3

      Tykkään kummastakin tosi paljon, kumpikin ihan eri tyylisiä ja käyvät eri tilanteeseen. Kengät ovat nappi mekkoon ja ovat vielä hyvät jalassakin. Korvat tuovat hauskan lisän kenkiin ja moni kyllä puhuttelin kenkiä juhlissa.

      Poista