lauantai 9. kesäkuuta 2018

Kummityön kuvaus

Sain tasan viikko aikaa juhlia kummitytön lakkiaisjuhlia, josta kerroinki vähän viime postauksessani.

Ennen lakkiasjuhlia ( n. 2viikkoa)  kummityttöni Emmi pyysi, jos ottaisin hänestä muutaman ylioppilas kuvan ja tottakait mie suostuin moisesta kunniasta. Viime kesänä otin hänen pikkuveljestä rippikuvia, jotka onnistuivat tällaiselta amatööriltä ihan kivasti. Sitä ennen oli ottanut vain yhdet 1-vuotis kuvat kaverin lapsesta, joka nippa nappa pysyi paikalla 2 sekunttia eli nämä oli huomattavasti helpommat kuvattavat :)Ajatus oli, että kuvista tehdään kiitos kortit kaikille vierailijoille valmiiksi eli jokainen sai ottaa kiitos kortin kun poistuivat juhlista eli mahottoman hyvä idea!!! Monesti tahtoo pitkittyä kiitos korttien lähettäminen ja  saattaa unohtua ketä tuli käytyä juhlissa, jos valokuviakaan ole. 

Aluksi käytiin kolme eri kuvauspaikkaa katsomassa, mutta haasteen toi tuulinen kylmä sää. Ylioppilas lakki olis lähtenyt lentoon, ruusussa ehkä olis yksi lehti ollut enää tallessa ja kuvattava olis varmaan saanut keuhkokuumeen moisesta ilmasta ja kuvaajallakin olis ollut työlästä pitää kameraa tärisemättä.
Kameran jalkakin kun jäi vielä kotia.

Paikaksi valikoitu kaunis vanha navetta rakennus, jossa mielettömän kauniit ikkunat ja tiiliseinä.


Emmillä kaunis valkoinen Charleston tyylinen mekko yllään, jossa vähän levenevät hihat sekä pienet hapsut tuovat kivan lisän mekkoon.
Välillä korjailtiin lakkia ja asentoa.
Lähtiessään kuvauspaikalta, halusin ottaa muutaman kuvan tieltä jossa takaa näkyi kirkko ja kaunis koivukuja.  Kuvaus päivänä ei ollu niin vihreää, mitä lakkiaispäivänä oli. Osan kuvista vähän vaalensin, muuten en ole kuvia muokannut. En tykää kauheasti käsitellä kuvia, koska luonnolllisuus monesti katoaa kuvista.Kiitos kaunis Emmi kuvauspäivästä  ja onnea sinulle, olet rakas <3

4 kommenttia:

 1. Kerrassaan upeita kuvia ja tykkään tuosta kuvauspaikasta, tuo vanha rakennus ja upea ikkuna taustalla on aivan täydellinen. Me ollaan menossa tänään ottamaan pojasta rippikuvat ja sit se lähtee leirille. Ajatus oli tehdä kuvat valmiiksi annettavaksi juhlissa mutta saa nähdä jäikö kuvien ottaminen viimetippaan (kiiton puvun oston jne).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka oli kyllä ihana ja sopivan suojasa. Hemmetti oli kylmä tuuli, mutta onneksi rakennukset suojas sen verrran että tarkeni. Kivat juhlat teille tulossa ja tuo on kyllä huippu idea antaa kiitos kortit vieraille lähtiessään :) Meillä ensi vuonna rippijuhlat. Ihanaa tulevaa viikkoa sinne lomalaiselle <3

   Poista
 2. Upeita kuvia ja mahtava kuvauspaikka!
  Kuvattavakin on niin nätti.

  Viikonloppuja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka on kyllä <3

   Emmi on kyllä kaunis, luonnonkaunis :) ja helppo kuvattava ja hyvin otti amatööriltä ohjeet vastaan .)

   Huh, rankka päivä tänään. touhunu ko hullu puuro ja pakko lähteä jo nukkumaan. Aamulla aikaisin hammaslääkäriin :0

   Poista