maanantai 23. heinäkuuta 2018

Mökkielämää

Kerran kesässä pääsen nauttimaan rennosta mökkielämästä.
Viikonloppuna suuntasin Oonan ja hänen kaverin kanssa siskoni perheen mökille, joka sijaitsee niemen kärjessä ja josta aukeaa ihana merimaisema.
Mökillä on aina kivaa pientä tekemistä. Kotiin ja ystävälle keräsin tulijaisiksi heiniä maljakkoon.Siskollakin oli nyt kesäloma. Alkukesän ja osan lomasta ovat tehneet mökillä kovasti  remonttia ja  nyt remontti alkaa olla loppu suoralla, joten oli aika hengähtää loman viimeinen viikko. Päämökistä tuli oikein valoisa ja kaunis. Sisko oli  kivasti sisustanut mökin. Matot ja verhot  osaksi puuttuu sekä lamput. Illalla saikin jo kynttilöitä sytytellä eli syksy pikku hiljaa kolkuttelee.Mökillä saunottiin  ja useamman kerran tuli  pulahdettua mereen uimaan. Merivesikin oli kuin linnunmaitoa.
Tytöitten kans kokeiltiin vesisuksilla hiihtoa ja tytöt oppivat nopsaa tekniikan miten noussaan vedestä suksilla, itellä ei mennyt yhtä hienosti. Kolme kartaa kokeilin ja aina kaaduin jo heti alkumetreillä. Vasemman jalan suksi aina lähti jalasta irti  ja siinä samalla venäytin vasemman nilkan, joten leikki jäi siksi.  Ensi vuonna kokeilen  kyllä uudestaan, sen verran kivalta näytti. Naapuri teki minulle ja Oonalle yhtenä aamuna tunnin koko vartalohieronnan. En muistakkaan koska olen viimeksi käynyt hierojalla? Tekipä hyvää kipeytyneille hartioille ja yläselälle.

Kiitos taas siskolle ja hänen miehellensä rennosta viikonlopusta <3 ja kiva kun saamme kerran vuodessa nauttia ihanasta mökkielämästä!
2 kommenttia:

 1. Upea mökki on siskollasi ja ihana meri lähellä.
  Täälläkin on uitu jo moneen otteeseen, lämmintä on vesi!
  Ja nuo kaislat, mieki olen miettiny, mistä niitä löytäis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ihana paikka ja kiva kun pääsen näin siskon kautta eläämään vähän mökkielämää, kun itellä ei kyyllä nyt mahista mökkiä laittaa. Aivan mahtavan lämmintä. Tänään kävin 1 1/2 jumpassa ja mentiin suoraan salilta uimaan ja olipa kivaa :) Kaisloja taitaa vain löytyä merenrannalta. Nämä on kyllä kivan yksinkertaisia <3 On meillä ihana kesä ollut ja mullakin ollut sopivasti töitä, että on ehtinyt ja saanut nauttia myös kesästä :)

   Poista