tiistai 18. syyskuuta 2018

Ikean suosikki hylly

Jotkut tietyt huonekalut, lamput, esineet yms. nousevat vahvaksi suosikiksi mm:ssa monelle sisustajalle ja myös täällä  blogi piirissäkin.  Monen kodissa näkee tämän Ikean hyllyn olohuoneessa, makkarissa tai jopa lastenhuoneessa. Hyllyä löytyy Ikeasta mustana ja valkoisena.Meille hylly kotiutui ns."lainaan vähäksi aikaa" periaatteella vanhimmalta tytöltä. Kokeilin hyllyä olohuoneeseen, johon olen myöhemmin ajatellut hankkia  matalamman ja ehkä vähän pitemmän hyllyn, mitä tämä Ikean Vittsjö hylly on sekä eri värisenä. Yksi hylly jäänyt erityisesti mieleen, mutta en ole sitä nähnyt missään vielä ns. livenä. Tästä hyllystä tai hylly mietteistä palaan myöhemmin.
Hyllyn laitoin taulun alapuolelle, jossa aikaisemmin oli Hay sarjan korkeampi tarjoilupöytä. Nyt hyllyyn sai kivasti tavaroitakin esille.

Taustalla näkyy työhuone, joka edelleen odottaa tumman tapetin repimistä. Maalipurkki on ostettu jo  aikaa.  Jostain vain pitäis saada virtaa ja aloittaa vain työt.
Uutta ilmettä saatiin olohuoneeseen pikku vaivalla ja ilman euroja kuluttamalla. Näillä mennään taas vähän aikaa, ainakin siihen saakka kun neiti ottaa hyllyn takaisin.

Ihanaa tiistaita sinne kaikille! ite olen ollut jotenkin, että olis viikonloppu...en kyllä tiedä mistä moinen?

8 kommenttia:

 1. Tuohon hyllyyn ei kyllä kyllästy,meillä se on myös.Keittiössä kylläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Passaa varmasti hyvin keittiöönki :) Yksinkertainen ja sopii hyvin esim. astioita tai muuta tavaraa.

   Poista
 2. Tuo hylly on kyllä kiva. Meillä on saman sarjan pöytä 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin mahtuu tavaraa ja oli edullinenki :) Meillä myös sarjapöytä mustana. Olen pitänyt sitä kesällä paviljongissa pöytänä :)

   Poista
 3. Nuita ihanuuksia löytyy meiltäki keittiöstä ja ovat kyllä kivoja ja ihanan keveitä. Niin tyylikästä sulla sielä.

  Mieki olen ollu aivan päivistä sekasin, ko viikonlopun ollu taas töissä, huomena onneksi vappaa ja sitten taas töihin...

  Ihanaa tiistaita sinne <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie muistelinkin, että teillä oli näitä ja kivoilta näytti :) Ovat kyllä keveitä ja lsipinnoistahan mie kyllä tykkään :)

   Viikonloppukin tulee nopsaa, kun päivät taas ihan sekaisin. Mulla lauantaina vp. Samoin sinne ihanaa viikkoa <3

   Poista
 4. Samaista mustana olen olohuoneeseen jo tovin ihastellut, mutta vielä en ole ikeassa käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin on kiva, tuo sopivaa särmää ja kontrastia jos on vaaleata muuten sisustuksessa :). Ikeassa mullakin tulee tosi harvoin käytä,vaikka on ihan tossa naapurissa :)

   Poista