sunnuntai 6. lokakuuta 2019

Rentoutumishetki Kemin Lumilinnassa

Pääsin työn merkeissä n.pari viikkoa sitten tutustumaan Kemin Lumilinnaan ja siellä myös Sea Lapland Day Spa tiloihin, jotka sijaitsevat kolmannessa kerroksessa. Sain samalla kokeilla heidän suolahuonetta, jota en olekkaan ennen kokeillut ja tarjouksen otin mielellään vastaan.

Pitkän päivän jälkeen olikin kiva pujahtaa valkoiseen kylpytakkiin ja ottaa mukava rento asento suolahuoneessa ja taustalla soi samalla rauhallinen musiikki.
Suolahuone on luonnonmukainen ja rentouttava hoitomuoto, joka auttaa erityisesti iho- ja hengitysongelmiin. Suolahuonehoito annetaan huoneessa, johon sumutetaan hienojakoista suolatomua. 

Keuhkorakkuloihin tunteutuva suola vähentää tulehduksia ja helpottaa hengenahdistusta. Iho-oireista kärsiville, kuten atoopikoille, suola tuo helpotusta tunkeutumalla huokosiin ja imemällä niihin kosteutta ympäröivästä ilmasta.

Suolahuonehoito  hoitaa hengityselimiä. Monet ovat päässeet korva-ja poskiontelokierteistä otettuaan 5-10 kerran suolahoitojakson sekä kokeneet että suolahoitojakson jälkeen vastustuskyky on parantunut ja ympäristössä jylläävät taudit olekkaan tarttuneet niin helposti. Astmaatikoille ja muista keuhkosairauksista kärsiville suolahoidosta on ollut merkittävä apu sekä iho-ongelmista kärsiville ja katu -ja siitepölyallergioille on ollut apua suolahuonehoidoista.


Lisätietoja suolahuoneesta ja muista palveluista voi kysellä sekä  aikoja varata numerosta 040 5445185 tai tehdä suoraan varaukset tästä Ajanvaraus

Tilat löytyy osoitteesta Sea Lapland Day Spa Lumilinnankatu 94100 Kemi.


Oma kokemukseni suolahuoneesta


45 minuutin rentoutumis hetki suolahuoneessa oli kirjaimellisesti rentouttava, nukahdin varmaan heti 10 minuutin sisällä :) Olo oli rentoutunut hoidon jälkeen ja suola maistui hieman suussa sekä ihossa. Uskon, että suolahuoneen vaikutukset näkyvät useamman kerran jälkeen ja suositellaanki aluksi, että kannattaa käydä 5 kertaa kahden viikon sisällä. Jos hoitoa on tarve jatkaa, yleensä käyntikertoja voi jo harventaa. Esimerkiksi aikuisilla hoitokertojen määrä ihonhoidossa on yleensä 10-15 kertaa, jotta iho saadaan hyvään kuntoon.Kiitos Sea Lapland Day Spa yhteistyöstä ja taas yhtä kokemusta rikkaampana lähdin kotia <3Jos olet joskus Kemin lähettyvillä,niin kannattaa käydä katsomassa Kemin lumilinna. Lumilinnaan on sisäänpääsy maksu, mutta muuten tilat ovat vapaita.
Katsoin ravintolan ruokalistaa ja joskus on varmasti pakko tulla kokeilemaan ravintolan ruokatarjontaa...näytti sen verran herkulliselta. Lähempänä joulua voisi piipahtaa syömässä. Lumilinnan aulaan oli hienosti yhdistelty valkoista laattaa, joka kuvastaa jäätä ja Virvatulen pallovalaisimet sopivat hyvin tilaan, ovat kuin isot lumipallot.

Joko olet käynyt tutustumassa tähän Kemin ympärivuotiseen Lumilinnaan?Terkuin <3
4 kommenttia:

 1. Tuollapa voiski pistäytyä joskus, kuulostaa mielenkiintoselta.
  Kivvaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ilman muuta kannattaa käydä kun on kuitenkin tässä lähellä. Hyvältä näytti ruokalista...mulla vaan aina ruoka mielessä 🤣🙈
   Ka ja monelaisia hoitoja saa itselleen 🙂👍
   Samoin sinne kivaa viikkoa ❤

   Poista
 2. Lumilinnaa en ole koskaan käynyt katsomassa. Suolahuone kiinnostais myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvella ilman muuta kannattaa käydä kattoon lumilinnaa ja samalla piipahtaa tuollakin 🤗👍
   Suolahuone vain kokeiluun 👍🙂

   Poista