tiistai 24. syyskuuta 2019

Uuden keittiön pähkäilyä

Kevään 2020 tuleva keittiöremontti aina välillä nostaa päätään ja mietin, että onko valinnat nyt oikeat ja jaksanko katsoa keittiötä taas sen 20-25 vuotta eli tarkoitus tehdä kestäviä sekä ajattomia valintoja, johon en heti kyllästy. Koska tiedän, että meillä ei keittiötä vaihdeta nopealla syklillä. Edellisestä keittiöremontista onki aikaa 20 vuotta.

Sen tiedän jo nyt sanoa, että ovet ovat sileä pintaiset mattavalkoiset ja tasot myös valkoiset. Vetimiä en haluaa, vaan mahdollisimman selkeää ja yksinkertaista pintaa. Pieni ripaus puuta jonnekkin tuomaan lämpöä. Uuden lattian olen jo päättänyt ja se tulee aika varmasti olemaan vaalea parketti, jossa hieman näkyy puun lämpö. Aamiaiskaappiin haluan myös vähän lattian sävyä eli vaaleata puuta. Varsinkin kun ovet ovat auki, niin on kivan näköinen kun hyllyn taustat ovat puuta ja hyllyt valkoiset.





Kuva Keittiömaailma


Nyt olen alkanut miettimään, jos  saarekkeeseen myös laittaisin laatikoihin vaaleata puuta? Tätä ovimallia saa mm:ssa Keittiömaailmasta, josta olenkin tarjouksen pyytänyt...katsotaan riittääkö remontti budjetti tähän. Tämä toisi keittiöön sitä jotain. Mitäs tykkäät ?

Tätä ovimallia olen aikaisemmin nähnyt lähinnä ulkomaalaisten instagram tilillä tummana puun sävynä ja nyt tätä saa myös Keittiömaailmasta. Hana kuvassa on sama mitä olen meille keittiöön myös katsonut, yksinkertainen ja suoraviivainen.






Lähde Asuntomessut 2019 ja Dekotalo

Lattian sävy näkyy hyvin tässä kuvassa eli  mitä sävyä olen meille katsonut. Tässä kohteessa taitaa  olla lankkuparketti, meille olen katsonut 3-sauvaista, koska on huomattavasti edullisempi vaihtoehto.  Muutenkin tästä värimaailma  pidän kovasti ja mikä nyt aika pitkälti on jo meillä ollut useampana vuotena eli uskon, että tällä värimaailmalla mennään aika pitkälti jatkossakin. Valkoista, pellavaa, poltettua oranssia ja ripaus tehosteena mustaa. Vuoden aikojen mukaan vain vaihdellaan tekstiilejä.


Itsellehän se monesti  kaikista vaikein on tehdä valintoja. Muille sata kertaa helpompi.

Näillä mietteillä tänään.




Ihanaa tiistaita sinne kaikille ja tulipa tännekkin kirpeä pakkas keli, joten kohta saa toppavaatteet  ja pipon kaivaa esille. En tykkää :(

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti