keskiviikko 8. tammikuuta 2020

Vuoden alku

Uusi vuosi meni rauhallisesti eli ei ollut mitään ihmeempiä suunnitelmia. Syötiin hyvin ja laitettiin hyvissä ajoin jo nukkumaan. Nuorisolla oli omat menonsa ja itse sain unen päästä kiinni vasta kun nuorimmainen oli kotosalla. En jaksanut lähteä Rajalle, vaikka sinne oli järjestetty kaikenlaista ohjelmaa. Raketin ampumiset oli ekana Suomen puolella ja tunnin päästä olis ollut sitten Ruotsin ilotulitus. Tyydyin katsomaan ikkunasta Suomen ilotulituksen. Porukkaa oli ollut kuuleman paljon Rajalla, hyvä niin kun järjestetään jotain :) Tämä eläkeläis mummeli vain kotona, öhöm .)

Viikonloppuna juhlittiin miehen 50-vuotis juhlia. Hän juhli isolla porukalla miesten kesken ja mie  puolestaan kutsuin meille muutaman kaverin istumaan iltaa. Tein pari suolaista piirakkaa, täytekakun ja juustopöydän illaksi. Näin samalla tuli juhlittua myös vuoden aloitusta.

Kaverit toivat ihanan kukkakimpun, jonka laitoin kirkkaaseen Aallon maljakkoon. Kuvassa näkyy vielä muutama joulukoriste lipaston päällä, mutta heti loppiaisen jälkeen pakkasin kaikki joulukoristeet ja valot kellarin varastoon.

Tänään vaihdon Marimekon Urna maljakon ja Aalto maljakon paikkoja eli Aallon maljakot asettelin olohuoneen pöydälle. Valkoiset kukat tulee hyvin esille vihreitten oksien kanssa. Heti kun vaihtoi havunoksat kukkasiin, tuli keväinen olo vaikka pörröiset tekstiilit ja tyynyt on vielä esillä. Aamulla valonmäärä on minimi, joten kuvia joutuu aika paljon käsitteleen. Kuvat on otettu kaikki kännykällä, koska järkkäristä oli loppunutkin akku ja laitoin sen lautaukseen. Lisävaloa kyllä nyt kaipais kovastikki, että sais kuvista jotenkin järkeviä.

Eilen vaihdoin keittiöön nämä Marimekon verhot, joita en ole pitkään aikaan pitänyt ikkunoissa eli pieni vaihtelu piristää ( kuva "vähän"tärähtänyt, sorry).

Marimekon Koppa kulhossa on nyt pähkinöitä tarjolla. Jouluna rikoin n.5 kuukauden kestävän karkkilakkoni. Apua, tuo sokeri on koukuttavaa!!! Heti kun karkit loppu, niin olin vähän ajan päästä kaivamassa kaappeja,jos jostain löytyis lisää. Alussa maistuivat karkit hyvältä ja niillä oli hyvä siirtää nälkää, jos ruokaa ei ollut heti tarjolla. Paha tapa :(
Nyt kaapeissa ei ole yhtään karkkia ja yritän taas syödä terveellisemmin. Joulukuussa mulla tuli tosi vähän liikuttuakin ja tunsin siitä tosi huonoa omatuntoa, kävin n.3 kertaa vain kuukauden aikana jumpassa. Osasyynä oli kyllä mieletön väsymys ja enemmän kutsui tuo olohuoneen sohva kuin jumppasali. Uskon, että oman kropan kuunteleminen ja lepo teki vain hyvää.

Mitään uudenvuoden lupauksia en tee, vaan yritän syödä terveellisemmin ja liikkua vähän enemmän kuin vuonna 2019.Hox,hox

Viikonloppuna käyn Yle:n radiohaastattelun läpi ja teen siitä sen koosteen teille, kun olen luvannut <3Ens viikonloppu onki mielenkiintoinen ja erilainen. On yksi kiva juhla lauantai iltana tiedossa sekä nuorimmainen täyttää jo 16 vuotta sunnuntaina. Juhlista tulee varmaan insta storyn puolelle kuvia eli kannattaa käydä kurkkaan mistä on kysymys :) Insta tili löytyy nimellä Muuttuvakotini.


Nyt täällä on ihan järkky ilma. Vettä sataa kaatamalla ja tiet ovat hyvinki liukkaat. Pitäis ennen iltavuoroa lähteä käymään kävellen ruokakaupassa. Eikö nastakengät alle ja menox.Vielä oikein ihanaa tätä vuotta ja ollaan varovaisia liikenteessä


 <33 kommenttia:

 1. Ihania palasia kodistasi, todella hyvällä silmällä sisustettu ❤

  Ja tuohon karkkihimoon - se on kyllä järkyttävää. Meillä on vielä yleensä aina karkkia, kum syödään ekana parhaat ja ne loput jää kaappiin. Sieltä sitten napsitaan, kun muuta ei ole 😅

  Kurkkaa ihmeessä vastaperustettuun blogiini :)
  https://hohtavaelamani.blogspot.com/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi <3

   Tuo sokeri on kyllä koukuttavaa. Mulla joskus ollut konnon sokeri addekti ja onneksi enää ei ole niin paha. 2 viikkoa yleensä on yhtä tuskaa kun aloittaa lakon, mutta sitten alkaa luistaan. En oo ihan sokerilakossa...jätskit ja pullia saa syödä kuitenkin :)

   Kiitos vinkistä ja pitääpä käydä kurkistamassa ja onnea uutenn blogiin sekä tervetuloa tänne seurailemaan :)

   Poista